LISCA

Dekleta brez predsodkov odvrgla oblačila

Objavljeno 21. marec 2019 16.30 | Posodobljeno 21. marec 2019 16.30 | Piše: K. P.

Edinstvene in resnično lepe.

Lepota, ki je v nas, lahko premika gore, nasmešek na obrazu pa v hipu podre vse predsodke.
Ženske vseh oblik, velikosti, barv in posebnosti so se ponosno sprehodile pred množico občudovalcev v italijanski modni prestolnici in tako poudarile pomen pozitivne samopodobe. Že drugo leto zapored so se dame zbrale na čudovitem trgu pred milansko katedralo, kjer se je odvil prav poseben dogodek.
image
Lepota, ki je v nas, lahko premika gore, nasmešek na obrazu pa v hipu podre vse predsodke.

Modno revijo Body Positive je organizirala italijanska influencerka Laura Brioschi, ki se ji je tokrat na improvizirani modni brvi sredi mesta pridružilo okrog 150 deklet. Za dober namen in opazno sporočilo, da lahko rečemo ne diskriminaciji, so tako ženske kot moške nagovarjale, naj se otresejo vseh predsodkov, kot so to storile one, ko so se sredi trga sprehodile v belem perilu Lisca.

Milanski dogodek pa ni bil edini, ki je namenjen širjenju sporočila o tem, da smo vsi lepi v svoji naravni podobi z vsemi oblinami, prednostmi in pomanjkljivostmi vred. Del Liscine kampanje, ki ženske ozavešča, naj se ljubijo v svoji edinstveni lepoti, je pred kratkim postala tudi naša sodelavka, energetska terapevtka Elena Sofia Seničar.
image
Elena Sofia Seničar je postala del kampanje Ti. Resnično lepa.

»Imela sem zelo lepo izkušnjo s fotografinjo Ullo Wolk, ki zna resnično izvabiti iz ženske njeno čutnost in lepoto. Mislim, da je to, da zablestiš pred njenim objektivom, nekaj, kar bi si vsaka morala kdaj podariti. Čudovito perilo pa je le dodalo piko na i,« je navdušena nad sodelovanjem. »Vsak dan se opomnite, da ste samosvoje, neponovljive, močne, popolne in resnično lepe,« pa še dodaja v spodbudo vsem ženskam, ki prevečkrat pozabijo, da se morajo imeti rade, kakršnekoli že so.
 
Deli s prijatelji