ZA DUŠO

Bodite z vsemi … Na isti strani

Če se s kom ne strinjate, mu poskusite prisluhniti s srcem, svetuje James Redfield v Celestinski prerokbi.
Fotografija: Two businesswomen in a serious discussion seated at a desk together looking at paperwork, focus to an attractive young redhead
Odpri galerijo
Two businesswomen in a serious discussion seated at a desk together looking at paperwork, focus to an attractive young redhead

Če se s kom ne strinjate, mu poskusite prisluhniti s srcem, svetuje James Redfield v Celestinski prerokbi. Zaznajte, kaj vam želi povedati njegova duša. Iščite pot, ki vas bo popeljala na njegovo stran. Ni se vam treba strinjati s tistim, v kar ne verjamete, lahko pa najdete tisto, kar vama je skupno.

Zmislite si, kako bi bilo živeti v telesu tega človeka, z njegovimi strahovi, upi in sanjami. Opazujte svoje telesne občutke, ko spodbija vaše trditve. Povejte, da so vas njegove zamisli užalostile, razjezile ali prestrašile.

Recite npr: »Ko se tako prepirava, me to razburi. Mogoče so te težave prevelike in jih ne moreva rešiti. Kakšni pa so tvoji občutki?« Stopite na njegovo stran z besedami: »Verjetno je tvoje delo zelo težko.« Poistovetenje vas bo namreč takoj premaknilo na isto stran, četudi se z nečim ne strinjate.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije