Predstavitvena informacija

Slovenski strokovnjak: V 28 dneh boste shujšali 27 kg – učinek, potrjen z medicinskimi testi

Pozdravljeni,
sem slovenski znanstvenik. Zaradi neodobravanja lepotne industrije in osebne zgodbe ne želim razkriti svojega imena. Rečete mi lahko Dr. Novak, sem znanstvenik, specialist s področja molekularne biologije. Na tej strani vam želim predstaviti največji dosežek svojega življenja, za katerega sem že prejel več prestižnih nagrad. Izdelal sem naravni tretma, s katerim lahko vsak shujša kar 27 kg v 28 dneh – samodejno, brez diete in napora.
Fotografija: FOTO: Re-lite Plus
Odpri galerijo
FOTO: Re-lite Plus

 

Če torej želite BREZ spreminjanja življenjskega sloga shujšati 27 kg v 28 dneh:

To lahko dosežete brez obiskov dietetikov, diet, treningov, stradanja, odrekanja in frustracij. Obenem pa prihranite na stotine evrov. Zato nujno preberite, kaj bi vam rad povedal.

Ni pomembno, koliko ste stari, kakšna zdravila jemljete in kako dolgo imate čezmerno težo. Ni pomembno, ali je pri vas čezmerna teža dedna, posledica nosečnosti ali jemanja zdravil. Niti ni pomembno, ali imate samo nekaj odvečnih kilogramov ali pa trpite za bolezensko debelostjo. Celo če vam več sto poskusov hujšanja ni prineslo učinkov, temveč samo razočaranje ... Vedite, da je tega konec. Z mojo metodo lahko v 28 dneh nepovratno izgubite kar 27 kg in končno dosežete privlačno, vitko postavo. Brez napora, diete in odrekanja.

 
Razvil sem naravno metodo, ki odstrani razloge za čezmerno težo in samodejno kuri maščobo

Z njo se boste enkrat za vselej znebili čezmerne teže, pridobili sanjsko postavo in zaščitili svoje zdravje. Pozabili boste na nenaravno velike številke oblačil, bolečine v kolenih pri hoji po stopnicah, na zadihanost po nekaj korakih in prepoteno telo pri najmanjšem naporu. Obenem pa tudi o sramu, frustraciji in ljubosumju, ki jih je tako pogosto treba prenašati.

Z mojo metodo boste že čez 28 dni imeli pribl. 14 kg manj. Oblekli boste lahko vse, vaša postava pa bo navduševala! Končno boste s ponosom pokazali telo na plaži, bazenu ali pred partnerjem v spalnici ... Vse zato, ker mi je uspelo razviti 2-fazno formulo, ki uničuje razloge za čezmerno težo in samodejno kuri maščobo 24 ur na dan. Kako mi je to uspelo?
 

Svojo ženo sem želel osvoboditi kompleksov

Po najnovejših raziskavah ima vsaka tretja oseba v Sloveniji čezmerno težo. To je ogromna težava, predvsem za ženske. Vitka postava nam daje samozavest in poskrbi, da se počutimo privlačni – to je popolnoma naravna in pravilna potreba vsakega. Še huje, debelost je resna grožnja za zdravje. Žal so težave s čezmerno težo prizadele tudi mojo ženo Anito …
 
Pred poroko je bila lepa, vitka ženska. Ni štela kalorij – jedla je, kar je želela, in se ni redila. Vseeno pa je z leti, po rojstvu dveh otrok, začela pridobivati kilograme. »Šlauf« na trebuhu, masivna meča in stegna so zanjo postali vir velikih kompleksov. Čeprav sem jo ljubil tako, kot je bila, sem tudi sam opazil, da z njo ni najbolje. Tako fizično kot psihično.

Anita se je sramovala svojega telesa, ni se mogla sprijazniti s svojim videzom. Zaradi tega je postala razdražena. Ljudje so se bali govoriti z njo. Nekega dne je prišla domov vsa histerična. »Obleka je počila na meni. Ogaben, masten kit sem!« je kričala vsa sopeča. Zaloputnila je vrata in se zaprla v spalnico. In tako je bil videti najin vsakdan.
 

To je grozilo njenemu življenju!


Vseeno pa je najhuje šele prišlo. Aniti je začelo pešati zdravje. Sklepi so nehali normalno delovati. Ni bila sposobna priti do 2. nadstropja, ker so jo bolela kolena in ni mogla zajeti sape. Zato je šla k zdravniku, on pa se je ni usmilil. Boleče iskren je povedal samo: »Če ne boste shujšali in znižali ravni holesterola, potem ne boste doživeli starosti.« Zato je začela hujšati, oziroma natančneje ... stradati. Žal nobena dieta ni prinesla učinkov. Ko je izgubila nekaj kilogramov, se je zaradi upočasnjenega metabolizma redila še bolj. Vse bolj je bila zafrustrirana. Ne le, da se je sramovala svojega telesa, izgubljala je še zdravje.
 

Kako sem izumil »protistrup za čezmerno težo«


Več kot leto sem izvajal intenzivne laboratorijske raziskave. Na svoji ženi sem testiral različne kombinacije aktivnih sestavin. Naj omenim, da so bile vse 100% naravne in varne za telo. Znanstveno znanje, težko delo in malo sreče so hitro obrodili sadove – razvil sem unikatno, 2-fazno shujševalno formulo. Poimenoval sem jo RE-Lite Plus. Takoj sem jo prijavil na raziskave v večjem obsegu. Njeno 98% učinkovitost so potrdili največji raziskovalni centri v Evropi in ZDA! Že med testiranjem je moja formula na naraven način prostovoljcem pomagala v povprečju shujšati za 27 kg v 1 mesecu.

Moja žena se je praktično takoj po uporabi moje 2-fazne shujševalne formule počutila bolje. Vesela je bila, da nima napadov lakote, da je ne moti nezadržna želja po nezdravi hrani ali sladkarijah. To pa je bil šele začetek. Po prvem tednu je shujšala že 5 kg. Kar kipela je od energije. »Čutim, kot da bi se maščoba topila z mene,« je kričala od veselja, ko je oblekla hlače, v katere se ni mogla spraviti že 4 leta!
 

Brez diete je shujšala 27 kilogramov v 2 mesecih

Nismo verjeli lastnim očem, ko je tehtnica vsak dan pokazala manj kilogramov, obseg pasu, meč in stegen pa se je zmanjševal. Izginil je celulit, ki ga je tako sovražila. Po 2 mesecih je moja žena, srečna in vsa blažena, izjavila: »Pomerila sem poročno obleko in mi je bila kot ulita! Spet imam postavo kot pred poroko! Našel si protistrup za čezmerno težo! Koliko ljudem bo to pomagalo! Tako zelo sem ti hvaležna.«

Anita je s pomočjo moje 2-fazne shujševalne formule izgubila 27 kg v 2 mesecih. Hujšala je samodejno, brez drakonske diete, brez telovadbe. Očistila je telo in kar kipi od energije – po stopnicah teče hitreje od najine hčerke! To pa še ni vse. Med obiskom zdravnika je ta pohvalil njene izvide!
 


FOTO: Re-lite Plus
FOTO: Re-lite Plus

Moja žena ima spet postavo iz časov poroke, skupaj z njo pa energijo in veselje do življenja.
 

Naj vam na kratko razložim, zakaj je moja shujševalna formula tako učinkovita. Njeno delovanje je 2-fazno:

 

Faza I: Očiščenje telesa

Nikoli ne boste shujšali niti 1 kg, če ne boste očistili telesa. Četudi bi stradali in se mučili s telovadbo v fitnesu – teža se ne bo premaknila, saj v vaših jetrih leži kar 15 kg gnijočih oblog, po krvnem obtoku pa krožijo strupeni toksini. Ravno oni zavirajo metabolizem in blokirajo kurjenje maščobe, čeprav se jih ne zavedate. Ne morete pobegniti pred njimi. Vdihujete jih z vetrom, pijete z vodo in zaužijete v hrani – celo v sadju in zelenjavi.

Moja formula učinkovito očisti obloge in toksine iz telesa. Prestavi telo v popolnoma drug način delovanja – odstranjevanja toksinov ter tudi hitrejšega kurjenja maščobnega tkiva in pridobitev 15-krat večje količine energije iz hrane. Ravno zato je mogoče popolnoma odpraviti napade lakote, radikalno zmanjšati apetit in zaustaviti jo-jo učinek. Zaradi tega lahko že po nekaj dneh uporabe moje metode preidete v fazo samodejnega kurjenja maščobe.


Faza II: Samodejno kurjenje maščobe

V formulo sem vključil naravne snovi, ki dobesedno razbijajo maščobne celice. Ni vam treba hoditi v fitnes, teči ali telovaditi. Če želite imeti mišice – seveda lahko. Če pa se želite izključno znebiti maščobe s trebuha, stegen in zadnjic ter celulita – zadostuje, da uporabite mojo 2-fazno shujševalno formulo.

Že po nekaj dneh začnete samodejno kuriti maščobo 24 ur na dan, celo med spanjem. Še več, saj trajno zaustavite jo-jo učinek. Lahko ste prepričani, da se boste za vedno znebili osovražene maščobe. S to metodo boste zaustavili nalaganje maščobnega tkiva na molekularni ravni in radikalno pospešili njegovo kurjenje.

 

Zakaj je bila moja 2-fazna shujševalna formula razglašena za »čudežni protistrup za čezmerno težo«
 

IMA VEČ KOT 98% UČINKOVITOST
 

FOTO: Re-lite Plus
FOTO: Re-lite Plus

Doslej se je učinkovito hujšanje zdelo popolnoma nemogoče. Danes lahko s pomočjo moje 2-fazne shujševalne formule ne le zaustavimo, temveč popolnoma obrnemo proces pridobivanja teže. To potrjuje primer moje žene in 14.670 oseb, ki so že pridobile vitko postavo z mojo 2-fazno shujševalno formulo. Še več, njena učinkovitost je bila nedvomno dokazana v ameriškem raziskovalnem centru v Čikagu. To je odkritje svetovnega kova, ki je pridobilo priznanje in občudovanje izjemnih specialistov za prehrano in hujšanje.

 
Shujšajte 27 kg v 28 dneh z RE-Lite Plus hitro, preprosto in varčno

 
Veliki farmacevtski koncerni iz ZDA in Japonske se dobesedno tepejo za patent za mojo 2-fazno shujševalno formulo. Ko ga bom prodal, bo tretma dostopen po vsem svetu, ampak bo zagotovo zelo drag.
Preden pride do tega, sem se jo odločil prodajati direktno po spletu ljudem, ki jo najbolj potrebujejo – v omejeni količini – s sofinanciranjem 51 % ceneje. Vse zato, da bi pomagal učinkovito shujšati kar največjemu številu oseb v moji domovini.
 
Hvala vam za čas, ki ste si ga vzeli, da bi prebrali moje sporočilo. Želim vam veliko sreče v vašem novem življenju. Brez čezmerne teže in kompleksov, ki jih bosta nadomestili samozavest in vitalnost.
 
»Dr. Novak«
 

Zaključek

Če še vedno dvomite o uspehu te diete, jo preprosto morate poskusiti sami in se prepričati na lastni koži. Tudi mi smo imeli dvome, ampak so se vsi hitro razblinili. Po končani raziskavi smo zares zadovoljni, da ljudem uspe s to dieto.




Nič ne tvegate!

 
Z uporabo RE-Lite Plus shujšate 27 kg v 28 dneh. Obenem pa nič ne tvegate! Kot dosežek svetovnega kova je moja 2-fazna shujševalna formula prejela prestižno garancijo trojnega zadovoljstva: originalnosti, kakovosti in zadovoljstva.

Naročnik objave je Ardoria S. R. O.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije