O SEKSU

Seks je del narave

Tako je rekla Marilyn Monroe in še, da je rada v skladu z naravo. Warhol je menil, da je bolj dražljiv na platnu kot v živo.
Fotografija: Veljala je za najbolj seksi žensko.
Odpri galerijo
Veljala je za najbolj seksi žensko.

Seks vsak doživlja po svoje, zvezdniki niso nobene izjeme, čeprav so nekatere njihove izjave o spolnosti zelo zanimive in provokativne, morda jih celo posvojite.

Najbolj seksi ženska, ki je kdaj hodila po planetu, Marilyn Monroe je nekoč na novinarsko vprašanje v zanosu dahnila, da je seks del narave, ona pa je rada v skladu z naravo. Razvpiti umetnik Andy Warhol, ki jo je tudi narisal, pa je dejal, da je seks veliko bolj dražljiv na platnu ali med platnicami knjige kot v živo.

Henry Miller, ameriški pisatelj brez dlake na jeziku glede seksa, je spolni odnos opisal takole: »Da je tukaj zraven mene v postelji, medtem ko diha in imam njene lase v svojih ustih, je čudež.« Bivši košarkar Dennis Rodman je bil veliko manj romantičen, ko je vse svoje izkušnje v zvezi s seksom strnil v stavek: »Če mislite seksati, uporabite kondom.«

Rihanna ga dojema kot moč, ki jo občutiš, ko dobiš, kar želiš. FOTO: Charles Platiau/Reuters
Rihanna ga dojema kot moč, ki jo občutiš, ko dobiš, kar želiš. FOTO: Charles Platiau/Reuters

Rihanna seks dojema kot moč, ki jo občutiš, ko dobiš, kar želiš, Angelina Jolie pa meni, da je smešno, da smo bili glede spolnosti bolj svobodni štiri leta pred Kristusom, pravzaprav se ji zdi to vznemirjujoče. Hugh Hefner, oče Playboya, je skromno priznal, da je izdajanje revije vodilo k uresničevanju najstniških sanj, to je, da bi čim več deklet odpeljal v posteljo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije