PREDOLGO

Pet znakov, da ste že predolgo sami

Morda bi bilo treba v življenju kaj spremeniti.
Fotografija: Nekateri znaki zgovorno pričajo, da ste že predolgo samski. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Nekateri znaki zgovorno pričajo, da ste že predolgo samski. FOTO: Thinkstock

Naj bo nekaj povsem jasno: s samskim stanom ni čisto nič narobe. Če se, čeprav nimate partnerja, počutite izpolnjene in ste s svojim življenjem zadovoljni, res nima smisla spreminjati načina življenja. A kaj lahko sebe sicer prepričujete, da ste srečni, globoko v sebi pa vam nekaj manjka. Naslednjih pet dokazov govori, da ste že predolgo samski in da ste tega naveličani tudi sami.

Znižujete merila

Ko začnete zniževati merila in pri iskanju partnerja sprejemati kompromise, s katerimi delate škodo sebi, ste očitno že predolgo samski. Prav zato kaj lahko začnete zvezo, ki vam ne bo prinesla zadovoljstva, temveč le nova razočaranja.

Do zvez ste negativno nastrojeni

S pikrimi pripombami kratite veselje prijateljici, ki vam z navdušenjem pripoveduje, kaj sta počela z dragim. Sebe in druge prepričujete, da preprosto niste za zvezo, saj te na dolgi rok ne prinašajo nič dobrega.

Razmišljate o bežnih razmerjih

Celo o tem, da bi se za nekaj vročih trenutkov zbližali s katerim od bivših partnerjev. V tem primeru ste nedvomno že predolgo samski.

Imate načeto samozavest

Prepričani ste, da četudi nekje obstaja nekdo, ki bi lahko bil pravi za vas, zanj niste dovolj lepi, pametni, sposobni …

Od sebe odrivate moške

Okoli sebe ste zgradili zid in nikomur ne dovolite, da bi se vam približal. Najbrž zato, ker ste bili v preteklosti deležni slabe izkušnje. A ne dovolite, da bi ta tudi vplivala na življenje, prihodnje zveze in vas oropala sreče. Vsaka zveza vendarle ne prinese razočaranja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije