SKRIVNOSTI

Pet njenih največjih skrivnosti na začetku zveze

V prvih dneh, tednih in tudi mesecih nove zveze imajo ženske pred svojimi izbranci nemalo skrivnosti.
Fotografija: Na začetku razmerja ona za vsako ceno zadrži nekatere stvari zase. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Na začetku razmerja ona za vsako ceno zadrži nekatere stvari zase. FOTO: Thinkstock

Dejstvo je, da se v prvih dneh, tednih in celo mesecih zveze hoče vsak pokazati v kar najlepši luči, zato nemalo stvari zadrži zase in jih drugi strani ni pripravljen razkriti za nobeno ceno. Katere pa so največje ženske skrivnosti na začetku romantičnega odnosa?

Bitka z dlakami

To, na kakšen način, kako pogosto in kako zavzeto skrbijo, da bi bila njihova koža neporaščena, dolgo ostaja skrivnost. Tako kot tudi, kateri deli telesa jim zaradi dlačic na njih predstavljajo največ preglavic.

Število bivših

Največja ženska skrivnost, ki neredko ostane zamolčana za vedno. Zakaj? Ker ne želijo biti ožigosane kot sramežljive ali lahkoživke, ker so prepričane, da to na novo razmerje nima vpliva in ker nočejo odgovarjati na dodatna vprašanja, ki bi se ob tem morda pojavila.

Posnetki zaslona

O, da, one s prijateljicami delijo vse, kar on napiše. V resnici je le malo pogovorov, če sploh je kakšen, ki ga ne prebere tudi njena prijateljica.

Čas in denar, ki ga namenjajo urejanju

»Na hitro sem se uredila. Nisem imela časa za nakup nove obleke. Ravno sem izpod prhe.« Take in podobne besede ob srečanju priletijo iz njenih ust, njemu pa se sploh ne sanja, koliko časa, truda in tudi denarja je namenila temu, da bi ga res povsem očarala.

Obisk stranišča

Zadeva je povsem naravna in normalna, kar pa ne pomeni, da ona o njej odkrito razglablja. Velikokrat celo počaka, da se poslovita, preden končno zapre za seboj vrata intimnega dela doma. Kar se moškim zdi povsem nerazumljivo, pa vendar. Dokler se ona povsem ne sprosti, o tem pač ne govori in tega pred njim ne počne.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije