Moški po štiridesetem v postelji najbolj cenijo to

Kaj pripadnike močnejšega spola po tem, ko zakorakajo v štirideseta, najbolj očara, vas bo najbrž presenetilo.
Fotografija: Romantika in nežnost igrata tudi v moških očeh pomembno vlogo. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Romantika in nežnost igrata tudi v moških očeh pomembno vlogo. FOTO: Thinkstock

Človek se stalno spreminja, razvija in zori, tudi spolno. Če verjamemo anketi spletnega portala LeAffair, v kateri so sodelovali pripadniki močnejšega spola, tisti, ki so na torti že upihnili 40 svečk, med rjuhami najbolj cenijo dvoje: romantiko ter nežnost. Torej seks brez grobosti, opolzkosti in naglice.

Lestvica priljubljenih

Nežen, počasen in romantični akt je na njihovem seznamu najbolj zaželenih prvi. Da, celo pred oralnim seksom. Sledi spolni akt brez eksperimentiranja in premikanja meja, za njim je največ glasov dobil odnos z elementi podrejanja in dominacije, sledi seks v troje. Fotografiranje in snemanje med aktom jim ne pride niti na misel.

Kaj pa mlajši junaki?

Moški v dvajsetih in v začetku tridesetih let so, vsaj po omenjeni anketi, bolj odprti za eksperimentiranje. Tudi erotične fotografije in domači začinjeni posnetki so zanje super stvar. Med prvimi petimi na njihovi lestvici se je znašel še skupinski seks.

Drugačna pričakovanja

Podobne raziskave so prišle do zaključka, da so pripadniki močnejšega spola v postelji najaktivnejši v drugem in tretjem desetletju svojega življenja. Tedaj kvantiteto postavljajo pred kvaliteto, v štiridesetih pa v ospredje stopi kvaliteta. Dokazano namreč je, da tako moški kot ženske po 45. sicer seksajo redkeje, a so s spolnim življenjem zadovoljnejši kot mlajši predstavniki obeh spolov.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas