POZOR

Če slišite od njega to, samo zbežite

Poglejte njegove besede, ob katerih nikoli ne bi smeli pomišljati o begu iz odnosa.
Fotografija: Pazite se nekaterih njegovih besed. FOTO: Fizkes, Getty Images
Odpri galerijo
Pazite se nekaterih njegovih besed. FOTO: Fizkes, Getty Images

Nekatere, na prvi pogled neškodljive njegove besede so resno opozorilo, da v zvezi nekaj ni v najlepšem redu. Razkrivamo, ob katerih bi morali pobrati šila in kopita ter zbežati iz razmerja.

»Ona je le moja prijateljica«

»Priljubljeno opravičilo nekoga, ki se spogleduje in hodi po tanki meji, ki jo hitro lahko prestopi. V 20 letih moje kariere se je veliko ločitev začelo prav z omenjenim stavkom. Ne zgolj zato, ker se je za njim skrivalo nekaj več, temveč, ker kaže na nezaupanje. Nezaupanje pa izpodkoplje vsak, še tako trden odnos,« je povedala zakonska svetovalka Lisa Harly in dodala, če vas nekdo prepričuje, da ste napačno ocenili njegov odnos s tretjo osebo, razmislite, kaj se skriva v ozadju, in tudi, ali res želite vse življenje igrati, da vas določene stvari v njegovem odnosu z drugimi ne motijo.

»Ti nisi kot ostale«

»Morda se res sliši kot pohvala, a to je videti le na prvi pogled. Kajti moški, ki izgovarja te besede, je pokvarjen v svojem bistvu,« opozarja Lisa.

Zakaj? »Seveda ste drugačni od ostalih. Logično. Ljudje se med seboj razlikujemo, zato te besede niso noben kompliment, temveč poceni in banalno prepričevanje, da vas vidi v posebni luči. Moški, ki podarja takšno pohvalo, pa je v resnici neiskren in uporablja poceni zvijače, da bi dosegel svoj cilj. Kakšen ta je, pa morda res nočete izvedeti.«

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas