PARTNERSTVO

Ali ljubite pravega?

Prepoznajte znake. Ne pustite si narekovati svojega razpoloženja s partnerjevim.
Fotografija: Slaba komunikacija morda nakazuje, da ne ljubite pravega. FOTOgrafiji: GETTY IMAGES
Odpri galerijo
Slaba komunikacija morda nakazuje, da ne ljubite pravega. FOTOgrafiji: GETTY IMAGES

Včasih so ljudje tako zaslepljeni od ljubezni, da ne vidijo, da si ne zaslužijo tega, kako ravna z njimi njihov partner, in dolgo ostanejo v takšnih odnosih, preden kar koli spremenijo. Prepoznajte znake, da ne ljubite prave osebe.

Pomanjkanje časa

Za ljubljenega človeka si vedno vzamemo čas, sploh če je to na začetku odnosa.


Če pa se nekdo kar naprej izgovarja na pomanjkanje časa, da bi poklical, pisal, se javil, šel na zmenek, večerjo ..., in si za vas le občasno komaj utrga minuto, ne glede na to, ali ima v resnici čas ali ne, razmislite, kaj počnete zraven. Ljudje vam ne morejo biti ves čas na voljo, a tudi vaš čas je dragocen, ne samo njihov.

Slaba komunikacija

Že slaba komunikacija ni dobro znamenje, ko pa pridete do točke, ko se vas nekdo začne izogibati, vas ne vpraša več, kako ste preživeli dan, ker ga ne zanima, in podobno, je jasno, da stvari niso takšne, kot bi si želeli. Si želite odnos sploh še nadaljevati v tej smeri?

Ko mu po glavi roji vse kaj drugega kot partnerica.
Ko mu po glavi roji vse kaj drugega kot partnerica.
Razpoloženje
Ko je razpoloženje vašega odnosa s partnerjem vedno takšno, kot je razpoložen on sam, je to skrb vzbujajoče, saj narekuje tudi vaše razpoloženje. Razmislite, ali si boste dovolili tako manipulirati s sabo. 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas