NI DVOMA

12 očitnih znakov, da vas partner vara

Obstajajo bolj skriti in bolj očitni znaki, da vaš življenjski sopotnik skače čez plot.
Fotografija: Skrivanje telefona in nova gesla ne obetajo nič dobrega. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Skrivanje telefona in nova gesla ne obetajo nič dobrega. FOTO: Thinkstock

Obstajajo zasebni detektivi, ki jih zakonci lahko najamejo tedaj, ko se jim zazdi, da jim partner natika rogove. Povpraševanje po njihovih uslugah je v zadnjih letih naraslo za 29 odstotkov. Eden od njih, ki je v prid posla želel ostati anonimen, je za Daily Mail nanizal očitne znake, da je sum upravičen.

Posluša novo glasbo

Tako, ki je prej nikoli ni. Velika verjetnost je, da se druži z nekom, ki mu je to glasbo približal, in on ga hoče s tem, da mu prilagodi svoj glasbeni izvor, očarati. Nenadno zanimanje za nov žanr ali glasbenika priča, da veliko časa preživi z nekom, ki ima nanj velik vpliv.

Spremembe v avtu

Vedno ko v njegovem avtomobilu sedete na sovoznikov sedež, je ta v drugačnem položaju kot tedaj, ko na njem sedite vi. Morda je pomaknjen bolj naprej, bolj nazaj, je naslonjalo bolj ali manj naklonjeno. Vse to priča o tem, da se na njem vozi še nekdo, ki je tako domač, da si dovoli spreminjati položaj sedeža.

Kilometri na merilniku

Približno veste, kako hitro se ti seštevajo in koliko jih prevozi v enem letu. Če se je ta številka občutno povzpela, a ne veste, kaj bi bil vzrok, je to zato, ker naj ne bi vedeli, kam vse ga pot z jeklenim konjičkom zanaša.

Med telefonskimi pogovori se skriva

Včasih zazvoni telefon in se med pogovorom umakne stran. Prav tako je telefon in računalnik zaklenil z gesli, ki jih ne poznate. Tudi to je dokaj očiten znak, da do vas ni pošten.

Spremembe v spalnici

Kar lahko pomeni, da je nastopila popolna suša ali je postalo nenadoma bolj živahno. Prvo je zato, ker radosti okuša drugje, drugo pa zaradi slabe vesti ali želje prikriti svoja dejanja in seks predlaga zato, da ne bi bil sumljiv.

Ne pogovarjata se več tako, kot sta se nekoč

Prej sta si pripovedovala, kakšen je bil vajin dan, kaj se vama je zgodilo, koga sta srečala, delila sta mnenja in nasvete, po novem teh pogovorov ni več. Najbolj pa vas lahko skrbi, kadar ne snujeta več načrtov za prihodnost.

Nova garderoba

Nove spodnje hlače, srajce, majice … Nekoga (ne vas) hoče navdušiti z novo zunanjo podobo.

Spremembe značaja

Lahko postane skrivnosten, odmaknjen, zamišljen, hitre jeze ali povsem ravnodušen. Če za take spremembe ne vidite pravega razloga, se najbrž skriva v nezvestobi.

Delavnost

Je prišel na idejo, da bi sam pral perilo? Zagotovo tega ne počne zato, da bi vas razbremenil, temveč zato, ker želi pred vami skriti morebitne sledove, ki bi lahko ostali na njegovih oblačilih.

Nov besedni zaklad

Nove fraze, izrazi, ki jih ne poznate in jih prej nikoli ni uporabljal, so prav tako znak, da veliko časa preživlja v družbi nekoga, ki ga zavedno ali nezavedno posnema, saj je nanj naredil vtis.

Večja zapravljivost

Vseeno je, ali za obleke, lokale ali kar koli tretjega. Če v vajinem proračunu nastaja luknja, obstaja velika verjetnost, da razvaja nekoga, ki bi ga rad, ali ga je že, očaral.

Opazili ste, da ne nosi prstana

Na zmenku ga je snel in pozabil si ga je spet nadeti. Ali vam laže, da ga je izgubil. Morda ga je, a ne zato, ker bi ga odstranil zaradi dela, temveč, ker ni želel, da bi nekdo izvedel, da je poročen.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije