ODPRTA KUHINJA

Tedenski jedilnik: pet idej za lahkotna kosila, ki ne redijo

Priprave na poletje, ko bo treba skočiti v kopalke, so v polnem teku. Kaj kuhati za vitek stas, da ob tem ne izgubimo veselja do zdravega prehranjevanja? Imamo kar nekaj božanskih idej!
Fotografija: Kuskus na caprijski način. FOTO: Tamara Ružić
Odpri galerijo
Kuskus na caprijski način. FOTO: Tamara Ružić

Tedenski jedilnik začenjamo s preprosto cezarjevo solato, ki nikoli ne razočara, nadaljujemo pa z izvrstnim kuskusom, narejenim na caprijski način (caprese). Da ne bomo pretiravali z ogljikovimi hidrati, si bomo pripravili osvežilno lečno solato in bučkine rezance s piščancem. V petek pa si bomo privoščili zares bogato skledo s šparglji.

Več na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije