Predstavitvena informacija

Hitra dieta v treh korakih, ki je trenutno hit v Hollywoodu

Popoln videz je ključnega pomena pri svetovnih hollywoodskih zvezdnikih, zato za pomembna snemanja in prireditve uporabljajo to skrivnostno hitro dieto.
Fotografija: FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
FOTO: Depositphotos

Tik pred poletjem se marsikdo sprašuje, kako naj čim hitreje izgubi kilograme. Mnogi začnejo stradati in se ukvarjati s športom, kot da so vrhunski atleti.
 
Toda kaj če bi lahko shujšali tako, kot to počnejo svetovni zvezdniki, ko imajo na voljo samo 30 dni, da se pripravijo na vlogo ali podelitev nagrad?
 

Dieta, ki je obnorela Hollywood in rešuje kariere

 
30-dnevno hollywoodsko hitro dieto so oblikovali strokovnjaki in prehranski svetovalci, da bi zvezdniki svoje telo kar najhitreje spravili v popolno formo pred pomembnimi snemanji in dogodki.
 
Zaradi svoje učinkovitosti je ta dieta postala glavna skrivnost, ki so jo do zdaj poznali le zvezdniki.
 
FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

 
Zvezdnice, kot so Victoria Beckham, Kim Kardashian in Kendall Jenner, niso mogle dolgo skrivati svoje skrivnosti in so jo (pomotoma ali ne) izdale na socialnih medijih.
 
Z njihovo pomočjo pa vam lahko zdaj tudi mi predstavimo hollywoodsko hitro dieto s tremi glavnimi koraki, ki pospešujejo preoblikovanje telesa - izgubo odvečnih kilogramov, nadzorom apetita in razgradnjo maščobnega tkiva okoli trebuha v samo 30 dneh.
 
In ne skrbite - ne gre le za novo modno muho, saj so učinki teh izdelkov za hujšanje tudi znanstveno dokazani!

 

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

 
Poglejmo si tri glavne korake:
 

Trije koraki hollywoodske hitre diete, s katero kilograme izgubite v 30 dneh

 
Dieta traja 30 dni in vse, kar potrebujete, je vsak dan v svojo jutranjo rutino vključiti tri korake. Kombinacija vseh treh bo tako vsako jutro aktivirala vaše telo, da bo čez dan dodatno kurilo maščobo in zaviralo dodaten vnos kalorij.
 

Prvi korak - izgubljanje odvečnih kilogramov s čajem SlimAll

 
Obstaja razlog, da ima #teatox na Instagramu neverjetnih 900.000 objav, povezanih z njim. Kendall Jenner pa pravi, da popije kar 12 skodelic čaja za hujšanje na dan pred Fashion weekom.
 
FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

 
Za izgubo telesne teže je treba spodbuditi topljenje maščob, ki ga telo zaustavi, ko se začnejo nabirati kilogrami. Hollywoodska hitra dieta tako kot prvi korak predpisuje pitje čaja SlimAll 3-5-krat dnevno. Najbolje je, da začnete zjutraj na tešče, da njegove učinkovine hitro pridejo v obtok telesa.
 
Čaj SlimAll znanstveno dokazano pospešuje kurjenje maščob in znižuje holesterol, kar je še posebnega pomena pri hitrem tempu, polnem stresa, ki ga doživljajo zvezdniki.
 
Če bi želeli doseči podoben učinek brez pitja čaja SlimAll, bi morali namreč popolnoma spremeniti svojo prehrano in dnevno rutino. S čajem SlimAll pa tako dosežemo enak učinek brez truda. Prav zato je to prvi korak pri hollywoodski hitri dieti.


 
FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

 

Drugi korak - ustavitev napadov lakote čez dan z obliži Hoodia

 
Pri vsaki dieti je ključnega pomena rutina, še toliko bolj, če želimo v kratkem času izgubiti veliko kilogramov. Toda največkrat to rutino uničijo nenadni napadi lakote ali ko se nam podre urnik in jemo šele pozno zvečer.
 
Zvezdniki pogosto snemajo dolgo v noč in čez dan spreminjajo urnik, ki mnogim povzroči stres. Prav zato hollywoodska hitra dieta predpisuje uporabo obliža Hoodia. Ta namreč ukroti apetit in ga uravnava čez dan. Zvezdniki si ga preprosto namestijo na del stegna ali roke zjutraj, po prvi skodelici čaja SlimAll.
 
FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

 
Obliž vseh 24 ur, ko je nalepljen na vaši koži, sprošča svoje sestavine, ki jih telo absorbira prek kože in dovaja v telo. Rezultat, ki ga občutite, pa je zmanjšan apetit!
 

Tretji korak - spodbuditev kurjenja maščob okoli trebuha s kremo BellyStop

 
Najbolj trdovratna maščoba se nabira okoli trebuha in jo je tudi najtežje odstraniti. Da bi v 30 dneh dosegli enak učinek kot po štirih mesecih intenzivne vadbe, hollywoodska hitra dieta vključuje uporabo kreme BellyStop. Ta namreč cilja na maščobo okoli trebuha.
 
Zjutraj, ko spijemo skodelico čaja SlimAll in si namestimo obliž Hoodia, je priporočljivo, da vmasiramo kremo na predel okoli trebuha, da tako še dodatno spodbudimo izgubo maščobe na tem delu.
 
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

 
Masaža namreč pripomore k dodatni aktivaciji kreme, medtem ko čaj SlimAll pomaga odplakniti vse toksine, ki jih razgradi krema BellyStop.

 

Kako dolgo traja hollywoodska hitra dieta?

 
Ker je to intenziven telesni tretma, ki cilja na celotno telo, s kombinacijo čaja SlimAll, obližev Hoodia in kreme BellyStop, ni treba čakati mesece. Učinki so namreč vidni že po 30 dneh vsakodnevne uporabe vseh treh preparatov.
 
Hollywoodska hitra dieta je dokazana rešitev za vse zvezdnike, ki morajo izgubiti kilograme pred pomembnim snemanjem ali dogodkom na rdeči preprogi. Sto tisoč uporabnikov pa je že pokazalo svoje rezultate na socialnih omrežjih.
 
Ne pozabite - danes slaba novica še veliko hitreje zaokroži po svetu kot dobra. In če tretma ne bi bil učinkovit, zagotovo ne bi bil deležen toliko pozitivnih komentarjev zvezdnikov in navadnih uporabnikov!
 
Tako boste lahko tudi vi že v 30 dneh opazili, da ste izgubili kilograme. Telo je namreč porabilo več kalorij, apetit pa se je zmanjšal. Prav tako se aktivira globinsko kurjenje maščob na predelu trebuha.
 
FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

 
Samo za bralce Slovenskih novic smo pripravili posebno ponudbo, ki vam omogoča, da dobite vse tri izdelke za samo ceno dveh, saj ob nakupu dobite kremo BellyStop povsem brezplačno!

Ta neverjetni komplet lahko danes po akcijski ceni naročite na slovenski spletni strani: www.LocoNatura.com, po telefonu 07 600 30 05 ali prek spodnjega obrazca, kjer po ceni 59,98 evra (44 % popusta) danes prejmete vse tri izdelke, darilo ob nakupu in brezplačno poštnino!
 
Ne odlašajte, saj ponudba velja le do razprodaje zalog:
 

Naročnik oglasnega sporočila je DTM Natura

Izbrano za vas

Izbrano za vas