KIKSI

FOTO: Modne polomije na podelitvi oskarjev

Na podelitvi najprestižnejših filmskih nagrad so se zvezdnice potrudile, da so bile videti še posebej bleščeče.
Fotografija: Se Lea Michelle pripravlja na vlogo barske plesalke? FOTO: AP
Odpri galerijo
Se Lea Michelle pripravlja na vlogo barske plesalke? FOTO: AP

Na jubilejni 90. podelitvi najprestižnejših filmskih nagrad so se zvezdnice potrudile, da so bile videti še posebej bleščeče – nekatere tudi dobesedno. Modnim poznavalcem se je v grlu zataknilo ob pogledu na lesketajočo se Salmo Hayek (51), ki se je je po zaslugi bleščičaste bledo vijoličaste obleke prijelo ljubkovalno ime bleščeča katastrofa.

Ob močno lesketajoči se Salmi Hayek bi si skoraj morali nadeti sončna očala. FOTO: AP
Ob močno lesketajoči se Salmi Hayek bi si skoraj morali nadeti sončna očala. FOTO: AP


Malce manj bleščic je z nabranim spodnjim delom obleke in mrežastimi dodatki uspešno nadoknadila smučarka Lindsey Vonn (33) in se tako uvrstila v sam vrh najslabše oblečenih dam letošnjih filmskih nagrad. Vsekakor pa bi, pa naj bi se še tako trudila, težko premagala Whoopi Goldberg (62), ki je, kot kaže, v zrelih letih našla princesko v sebi.

Čipke, bleščice, luknjice. Lindsey Vonn je streljala z vsemi aduti, a žal v napačno smer. FOTO: AP
Čipke, bleščice, luknjice. Lindsey Vonn je streljala z vsemi aduti, a žal v napačno smer. FOTO: AP


V baročni obleki z rožnatim potiskom je igralka obveljala za letošnjo kraljico slabe izbire garderobe. Emmi Stone (29) blišča res ni bilo očitati, pravzaprav se je zdelo, da je na oskarje pridrvela naravnost s poslovnega sestanka. Od kod je na podelitev filmskih nagrad pridirjala Lea Michele​, ni znano, kot tudi ne, ali je med drvenjem doma pozabila kakšen kos oblačila. Vsekakor bi ji, ne glede na čudovito postavo, prav prišel kos blaga več. 
 


»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije