VSE ZA VNUKE

Vnukinji postavila hišico v slogu Harryja Potterja

Dveletnica iz Kanade je nad bivališčem več kot navdušena. Koliko sta Dave in Ruby Dunlop plačala za hišo, ni znano.
Fotografija: Izdelovali so jo šest tednov, postavljali pa tri dni.
Odpri galerijo
Izdelovali so jo šest tednov, postavljali pa tri dni.

Stari starši bi za svoje vnuke naredili vse in pogosto premikajo meje, da bi jim le ustregli. Vse pa sta prekosila zakonca iz Kanade, ki sta za svojo dve leti staro vnukinjo Logan na vrtu za hišo postavila 33 kvadratnih metrov veliko hišico, ki je videti, kot bi jo vzeli iz filma o priljubljenem junaku Harryju Potterju. Dave in Ruby Dunlop sta zamisli posredovala podjetju, ki se ukvarja z izdelavo otroških igral, in izdelali so jo v pičlih šestih tednih. Pakete z deli so nato poslali Dunlopovima, ki sta zavihala rokave ter hišo sestavila in opremila. Koliko sta zakonca odštela zanjo, nista hotela razkriti ne kupca ne podjetje, kjer so jo izdelali, a običajno se cene tovrstnih igral, narejenih po zamislih naročnikov, gibljejo med 10.000 in 170.000 evri.

Logan se je prvi dan komaj prikazala iz svoje nove hiše.
Logan se je prvi dan komaj prikazala iz svoje nove hiše.
Čarobna hišica za Logan vsebuje leseni mostiček, gugalnico in tobogan, notranjost pa je okrašena z obilico dodatkov, ki so videti, kot da bi jih izdelovalci vzeli naravnost iz filma. Logan se bo lahko igrala s snežno kroglo iz Hogwartsa, letela na metlah, ki so razporejene po hiši, ter občudovala portrete Harryja, Hermione in Albusa Dombledora, ki krasijo stene.

Povsod so metle, kot v filmih o mladem čarovniku.
Povsod so metle, kot v filmih o mladem čarovniku.
»Moja hči in njen partner sta velika oboževalca Harryja Potterja, Logan je za kaj takega še malce premlada, a upam si staviti, da jo bosta prej ali slej okužila s knjigami in filmi o njem. Pa sem ju prehitel in ji izdelal čisto pravo Harry Potter hišo,« je lokalnim novinarjem v smehu povedal Dave Dunlop. Deklica je menda presrečna in že pravi, da je to njena hiša. »Prvi dan se je komaj prikazala iz nje, zdaj pa koga tudi že povabi na obisk. Z babico v mali kuhinji zelo radi pijeta popoldanski čaj in pogosto ju ni na spregled vse do večera,« pravi presrečni dedek Dave, ki kar žari, ko opazuje srečo v vnukinjinih očeh, kadar se ta igra v svoji novi hišici.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije