HOROSKOP

Ženske, rojene v teh treh astroloških znamenjih, so najboljše žene

Ženske, rojene v treh astroloških znamenjih, slovijo kot najboljše partnerice, so si enotni astrologi.
Fotografija: Moški jih preprosto obožujejo. FOTO: Rawpixel, Getty Images
Odpri galerijo
Moški jih preprosto obožujejo. FOTO: Rawpixel, Getty Images

Ljubezen je najlepši občutek na svetu in vsak od nas sanjari o partnerju, s katerim bo preživel vse življenje ter delil tako dobro kot zlo. Dandanes, ko zveze in zakoni čedalje pogosteje razpadajo, je najti osebo, s katero bomo zgradili razmerje in v kateri bomo našli svojo drugo polovico, pravi jackpot.

V katerih znamenjih so torej rojene najboljše partnerice oziroma žene?


Rak

Ženske, rojene v tem astrološkem znamenju, ljubijo svoje partnerje iz vsega srca. Partnerjeva ljubezen je zanje izjemno pomembna in zanj bodo naredile vse. Včasih zaradi nepomembnih stvari dramatizirajo, a to ni nič v primerjavi z ljubeznijo, ki jo dajejo.

Pritegne jih topel družinski dom, v katerem ima pomembno vlogo tudi dobra hrana. So odlične kuharice in še posebej rade pogostijo svoje najdražje. So predane matere, kjer so otroci vedno na prvem mestu, od moškega svojega življenja pa pričakujejo le ljubezen in iskrenost.
 
 

Oven

Ženska, rojena v znamenju ovna, je močna, samozavestna in pogumna. Njeni neustrašnost, temperament in pogum moškemu spodnesejo tla pod nogami. Vedno je pripravljena na kompromise, veliko daje, veliko pa tudi pričakuje tudi v zameno. Z njo moški pogosto postane odgovornejši in, zahvaljujoč njeni podpori, se počuti sposobnega doseči vse, kar si zamisli.

Stoji trdno na tleh, realna je v ljubezni in težko jo je osvojiti. Moški, ki mu to uspe, je lahko prepričan, da je res zaljubljena vanj. Kot mama je stroga in s svojimi metodami vzgaja svoje otroke kot zmagovalce in vodje. Od partnerja pričakuje močan značaj in odločnost.

 

Lev

Ženska, rojena v znamenju leva, je ponosna in strastna ženska ter išče partnerja, ki bi ji lahko ustrezal v vsem. Še posebej si želi takšnega, ki je močan kot ona. Ima prirojen šarm, zato ji v osvajanje ni treba vlagati dodatnega truda.

Morda je včasih preveč osredotočena nase, vendar je zvesta ženska, ki nesebično ljubi. Zase in za svojega partnerja se bo borila tako kot prava levinja, prav tako bo zaščitila svoje otroke.
 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas