Omejitve, blokade in ovire nas bodo silile k trdemu delu

Konjunkcijo Saturna in Plutona bomo v naslednjih dneh močno čutili. Spremembe, ki jih spodbuja v našem življenju, bodo dolgotrajne.
Fotografija: Še ves januar bomo čutili vpliv Saturna in Plutona. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Še ves januar bomo čutili vpliv Saturna in Plutona. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images

Konjunkcija Saturna in Plutona, ki zaznamuje ves januar, je astrološki dogodek, ki se zgodi približno vsakih 34 let. Zadnja njuna konjunkcija se je dovršila novembra 1982.

Ko se dva najbolj resna in hladna planeta srečata, to ne naznanja srečnih časov. Omejitve, blokade in ovire nas silijo k trdemu delu ter spremembam vsega tistega, kar smo preživeli in nam ne služi več. Konjunkcija na družbenem nivoju kaže utrjevanje moči in njeno prerazporeditev, nove temelje svetovnega reda za prihodnost.

Soočite se s težavami, bodite pogumni in vztrajni.
Soočite se s težavami, bodite pogumni in vztrajni.

Na osebni ravni vas čakajo trdo delo, resnost in odgovornost. Ker se boste spopadali z dodatnimi obveznostmi, za izpolnjevanje katerih boste imeli na voljo manj časa in sredstev, se boste morali oborožiti s potrpežljivostjo in jekleno odločnostjo. Okoliščine vas bodo silile, da boste usmerili svoj trud na določeno področje, na katerem stvari ne delujejo – lahko gre za službo ali določeno prepričanje in vedenje, ki vas zadržuje, ne da bi se tega takoj zavedali.

Če pade konjunkcija na pomembne dele vaše karte, se lahko soočite z izgubo, težavami in razočaranjem, da bi se naučili, kaj morate spustiti. Morda čutite, da ste pod pritiskom nekoga z avtoriteto, ki vas sili, da se odrečete delu zaslužka ali času z družino in več delate. Okoliščine bodo omejile možnosti za počitek in uživanje v življenjskih radostih.

Če nekaj ne deluje, to popravite ali zavrzite. Ne pustite stvari takih, kot so. Bodite odgovorni. Sprejmite prihajajoče spremembe in neizogibno ter se soočite s težavo. Če boste ignorirali očitno in trmasto zavračali spremembe, se bodo zapleti še vrstili in pošteno otežili življenje. Tudi bližnjic ne iščite, saj se vam bo to maščevalo; če ste jih sicer vajeni ubirati in delujete nemoralno, vas čakajo še posebno resne posledice. Vsaka laž, manipulacija in kršenje pravil – ter zakonov – se vam lahko resno maščuje, zato se sprijaznite s tem, da pač morate narediti domačo nalogo, čeprav je težka.

Sprejmite spremembe, poslušajte intuicijo in nasvete strokovnjakov. Ko boste odstranili vse, česar ne potrebujete več, boste lahko začeli graditi nove in močnejše temelje. Proces bo sicer počasen, a kar boste ustvarili, vam bo koristilo v prihodnjih letih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije