Glasniki prihodnosti

Generacija kristalnih otrok

Nov val duš na Zemlji se rojeva z drugačnimi vibracijami Njihova vzgoja mora biti drugačna, kot je bila v preteklosti
Fotografija: Vzgoja kristalnih in indigo otrok mora biti drugačna, kot so je bile deležne pretekle generacije. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Vzgoja kristalnih in indigo otrok mora biti drugačna, kot so je bile deležne pretekle generacije. FOTO: Guliver/Getty Images

Po indigo otrocih, generaciji, rojeni po letu 1972, se zdaj rojevajo kristalni otroci. Med nami naj bi bili že od leta 1995, v večjem številu pa se menda rojevajo po letu 2000, in to bolj ali manj v družinah, ki jih znajo imeti rade in jih spoštujejo. Za starše si pogosto izberejo indigo starše. Razlika med indigo in kristalnimi otroci naj bi se najbolj pokazala v temperamentu; naloga indigo otrok naj bi bila rušenje zastarelih vrednostnih sistemov. Ti otroci so zato bojeviti, odločni, dobro vedo, kaj hočejo. Po drugi strani so kristalni otroci bolj mirni. Nadaljevali naj bi delo indigo otrok in pozivali k duhovnemu prebujenju človeštva. V njihovi družbi naj bi se veliko odraslih povezalo z njihovimi vibracijami.

A seveda ni lahko pustiti otroku, da nas na dušnem nivoju vodi skozi življenje. Če tega ne bomo sprejeli, bodo poiskali druge sogovornike in šli naprej brez nas.


Avra kristalnih otrok naj bi bila zlata z mnogoterimi pastelnimi odtenki. Ti otroci so zelo komunikativni in nežni do okolice ter z lahkoto pokažejo čustva. Bolj izrazito zaznavajo vonjave, barve in okuse. Radi imajo naravo in kristale, zelo so ustvarjalni, radi imajo umetnost. Njihova intuicija je odlična in skoraj ne poznajo strahu.

Za mnoge se zdi, da so hiperaktivni, avtisti, ali imajo motnjo pozornosti, saj se njihova frekvenca tako močno razlikuje od splošnega vibracijskega stanja človeštva, da so nerazumljeni, drugačni in se pogosto stežka vključijo. Nekateri strokovnjaki menijo, da je avtizem pravzaprav nezavedna zaščita teh otrok pred kruto resničnostjo sveta. Res je, da so kristalni otroci drugačni, kot so bili otroci dosedanjih generacij, razlikujejo pa se tudi od indigo otrok. Bolj komunikativni so, hitrejši in bolj sočutni. Vzgoja kristalnega otroka je lahko izziv, saj morate imeti še dodatno moč za komunikacijo, zaupanje in podporo.

Stare vzgojne metode

Kristalni otroci imajo po navadi prodorne oči, ki jih takoj opazimo. Pogleda zlepa ne umaknejo. Imajo močno razvito intuicijo in sogovornika pozorno opazujejo. Tako izvedo veliko o osebi. Če vam uspe, ne umaknite pogleda. Glejte jih in bodite vztrajni. Morda vas bo ob tem prešinil nenavaden občutek ali duhovno sporočilo. Starši kristalnih otrok morajo veliko delati na sebi, razrešiti morajo dileme, osebne težave in jim biti hkrati v oporo. Ko boste delali na sebi, boste tudi kristalnega otroka podprli pri razvoju. Ne boste smeli podleči stereotipom in nikakor od njih ne zahtevajte, naj počnejo tisto, kar ste v otroštvu počeli vi. Kristalni otroci niso med nami, da bi spoštovali lažne avtoritete ali arhaične vrednote. Da ste njihovi starši, še ne pomeni, da vas bodo samodejno spoštovali. Če boste hoteli, da vas sprejmejo kot avtoriteto, boste morali pokazati veliko tolerance do razlik.
Kristalni otrok je namreč drugačen, kot ste bili kot otrok vi ali vaši starši. Ker pripada prihodnosti, ne sprejema starih vzgojnih metod. Če boste od njega zahtevali, da bo odličen učenec, se bo redno učil in bo med poukom miren, se lahko spreta. Kristalni otroci razmišljajo v slikah, ne v besedah. Lahko so uspešni, ko se učijo v stanju popolne mentalne sproščenosti in niso pod pritiskom.

Veliko staršev se prestraši lastnosti, ki jih imajo indigo ali kristalni otroci. Slednji naj bi imeli na primer razvite telepatske sposobnosti, videli naj bi različne svetove in dimenzije, lahko se družijo z nevidnimi prijatelji. Vsega tega se starši bojijo. Zato opazujte otroka in se učite od njega. Pokazal bo pot, po kateri naj bi šlo človeštvo. Kristalni otrok namreč odpira vrata v prihodnost in vas bo enostavno popeljal skoznje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije