ASTRO

Astrologinja Lenka: Zdaj so se karte razkrile, prišla je do prave resnice

Astrološka napoved za 4. december.
Fotografija: FOTO: Zoff-photo, Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Zoff-photo, Getty Images, Istockphoto

Luna je na koncu znamenja Ovna. Čeprav se zdi, da se umirja in pripravlja na drugo znamenje, bo pred tem naredila oster aspekt s Plutonom. In nikoli je ne pusti ravnodušne. Iz preteklosti lahko pridejo na plan razni strahovi, spomini na nekaj zelo neprijetnega v vas. Običajno povzročajo napetost, živčnost, občutke jeze, ljubosumja, maščevalnosti ... V jutranjih in popoldanskih urah zato poskušajte ostati bolj mirni, saj okoli 13. ure preide Luna v znamenje Bika in takrat je ozračje povsem drugačno. Takrat je bolj treba iti ven, v naravo, opraviti kakšno praktično delo ali pripraviti čim boljše kosilo.

Danes je planet Neptun začel svojo direktno pot. To bo marsikomu pomagalo razvozlati nekatere stvari, odkriti marsikaj skritega, hote ali nehote prikritega, ideje ali celo marsikateri odgovor na marsikatero vprašanje. A vseeno bo Neptun ostal Neptun in bo še vedno imel tisti magnetizem, ki premaguje in ovija dušo z nevidnimi ali opojnimi nitmi v direktnem gibanju. To ne bi bilo nič posebnega, če z njim ne bi bila v kvadratu Venera iz znamenja Strelca. Bilo je, kot bi udarila v nekaj, kar jo je osvestilo, prebudilo, podrlo na tla.

Astrološka karta.
Astrološka karta.

Njena tako evforična in frfotajoča energija v znamenju Strelca je ne drži v tem zvitem klobčiču vere in optimizma, ampak se malo bolj realno spusti in pogleda okoli sebe. To ji je naredil Neptun, postavil jo je na trdna tla in še tršo realnost. Da se sooči z vsemi temi prevarami, lažmi, nerealnimi pričakovanji, ki jih je imela v glavi. Zdaj so se karte razkrile in zdaj je prišla do prave resnice. Res je, bolela jo bosta duša in srce, trajalo bo, da bo razumela, da ne glede na to, koliko je imela svoja merila in moralo, niso vsi enaki, še posebej ne v ljubezni in partnerskih odnosih. Še vedno si ni opomogla od prizadetosti Marsa, ki ji je namenil veliko žalitev, nadzora, izdaje in zdaj še Neptuna. Trpljenje in bolečina ostajata, edina mogoča trenutna opora zanjo je to, da je v znamenju Strelca, zato je v njej tisti večni optimist, ki počasi išče izhod zanjo iz te situacije. Še vedno obstaja jutrišnji dan, ki ima svoje nove čare in novo vero v boljše stvari.

Danes je nedelja, dan Sonca, in je v znamenju Strelca in eksaktnem trigonu s Hironom iz znamenja Ovna. In to mu je nasvet, naj se obrne vase, naj išče svojo identiteto in naj se bolj ukvarja sam s seboj in se postavi tja, kamor sodi. In še naprej bo na vse enako sijal in nas s sončnimi žarki obsipal ta čudoviti planet.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas