LUNA PRESTOPI V LEVA

Astrologinja Lenka svetuje: Bodimo previdni ...

Energija Lune in Marsa privede do velike eksplozije.
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv

Danes izkoristimo, da se obrnemo vase, k sebi, poslušamo svojo intuicijo. Na nič se ne smemo odzivati, kajti čustva so premočna. Luna je še vedno v znamenju Raka, polna najrazličnejših izkušenj, ki so se odvijale v družinskih krogih, polna čustev. S Plutonom v opoziciji bi morala čim prej opustiti vse stvari, ja, izročiti in nikogar za vsako ceno obdržati ob sebi. Nobenega izsiljevanja, nobenega moledovanja za milost nekoga samo zato, da bi bil z njim. In to ustvarja in odpira še večje rane.

In ko pomisli, da se je nekoliko umirila, jo šele čaka kvadrat z Marsom iz Ovna in vsa ta ognjena energija, pomešana z vodo, privede do še večje eksplozije. Pojavi se težava. Kako ustaviti vse žalitve, vse napete situacije, vse prelite solze? Kdo ima prav in zakaj ima prav? Kdo se je motil in kdo je hotel resnico? In Luna ima vso pravico, ker je v svojem domu, Mars pa pravico, ker je tudi v svojem domu. In tako vleče vrv na eno stran in nato na drugo in tako počasi nastajajo čir na želodcu, različna vnetja in še težje situacije ...

Luna v raku mora biti topla, mirna, polna nežnosti, topline, objemov in tako se bo branila pred vsem in se ne bo odzivala na vsako stvar.

Luna v astrologiji predstavlja tudi ljudi, torej je to tudi preteklo obdobje s trpljenjem, travmami, z odrekanjem vsemu, kar smo preživeli v preteklem letu.

Zvečer Luna počasi preide v znamenje Leva in takoj vstopi v opozicijo s Saturnom in nas vpraša, ali smo vse lekcije dobro opravili ali bomo vse to ponovili naslednje leto. Novo leto se začne z Luno v opoziciji z Jupitrom. Ali ni na začetku preveč pričakovanj in pretiravanja? Bodimo previdni ...

Srečno in zdravo novo leto.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas