TOUR DE FRANCE

Začenja se Tour: Urška ima sporočilo za svojega Tadeja

»Uživaj s številko 1 na hrbtu.«
Fotografija: Tadej Pogačar in Urška Žigart. FOTO: Prijavim.se
Odpri galerijo
Tadej Pogačar in Urška Žigart. FOTO: Prijavim.se

Jutri se v Brestu začenja dirka po Franciji, ki jo že nestrpno pričakujejo tudi slovenski športni navdušenci. Le kdo bi si lansko leto mislil, da bomo lahko na največji dirki na svetu spremljali slovenski šov in sijajno zmago Tadeja Pogačarja, ki je v velikem slogu premagal Primoža Rogliča ...

image_alt
Ekipi morata verjeti v Pogačarja in Rogliča


Čas je za nov obračun za zmago, vsa pozornost pa bo znova usmerjena v slovenska asa. Tadej bo kot lanski zmagovalec nosil na hrbtu številko 1, zanj pa bo najmočneje pesti stiskala njegova srčna izbranka Urška Žigart, ki ga je pospremila s sladkimi besedami in prisrčnimi skupnimi fotografijami.



»Fant, lani si visoko postavil letvico ... A vseeno, vse, kar si zares želim je, da uživaš na Touru s številko 1 na hrbtu in da se varno vrneš domov za še več zabavnih večerov, vprašljivih modnih odločitev, več piškotov, še več skupnih treningov in nerodnih trčenj, ko skušava narediti lepo fotografijo poljuba. Hvala, ker ostajaš to kar si. Zaslužiš si osvojiti svet,« je zapisala (nelektorirano) Urška, tudi sama profesionalna kolesarka.

Dirka se bo končala 18. julija v Parizu.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije