TEŽKE BESEDE

VIDEO: Incidenti, v katere je bil vpleten Zlatko Zahovič

»Groza me je, da se v tako majhni Sloveniji delimo na ne vem koga,« je po dogodku povedal Srečko Katanec.
Fotografija: Zlatko Zahovič. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Zlatko Zahovič. FOTO: Jure Eržen, Delo

Zlatko Zahovič, športni direktor NK Maribor, se je znova znašel pod žarometi. In spet zaradi incidenta. Poročali smo, da se je zgodil nedopustni verbalni obračun športnega direktorja slovenskih prvakov z novinarjem Dejanom Mitrovićem. Nekdanji nogometaš je ob vprašanju, ki mu očitno ni bilo pogodu, odzval in novinarja opomnil na tragedijo, v kateri je ta izgubil očeta.

Agim Ibraimi

Leta 2016 smo poročali o sporu Zlatka Zahoviča in nogometaša Agima Ibraimija. V javnost so prišla celo sporočila, ki sta si jih izmenjala. »Užalil je mene, užalil je mojo preteklost, ponovno užalil mojo mamo, užalil je tudi moj narod in vero. To pa so že stvari, preko katerih po mojem mnenju ne bi smel nihče,« je takrat povedal Ibraimi.

Nusmi Fajić

Svojo dogodek z Zahovičem je medijem opisal tudi Nusmir Fajić: »Klical me je na telefon in mi govoril grozne stvari, enako pa je naredil tudi v garderobi pred vsemi nogometaši in pred celotnim strokovnim štabom.« Pravi, da ga je v telefonskim pogovoru naslavljal z 'glupim Bosancem' in mu govoril, kaj vse ga bo doletelo, če ne bo živel športnega življenja. Fajić je še povedal, da mu je Zahovič dejal, da bodo, če bo treba, navijači obiskali njegovo stanovanje. »Pri tem je v povezavi s tem obiskom omenjal tudi člane moje družine na način, ki si ga ne upam niti izustiti.« Fajić je dejal, da se je te grožnje precej ustrašil. 

Šmarna gora

Zlatko Zahovič se je pred leti zapletel v spor tudi s Srečkom Katancem. Na novinarski konferenci je ta razkril, kaj vse naj bi mu rekel. Da je pi... ljubljanska, da menja samo Štajerce, da je bil isti takšen igralec, kot je trener, da ga lahko nekdo kupi, njegovo familijo in hišo, Šmarno goro, je dejal Katanec s tresočim glasom. »Groza me je, da se v tako majhni Sloveniji delimo na ne vem koga ... In da, sem ponosen, da sem Slovenec in da so moji starši Hrvati.«


Kaj pa je o tem incidentu povedal Zahovič? Priznal je, da so res padle težke besede, družino pa da je pustil pri miru.


Se tudi sami spomnite kakšnega incidenta, v katerega je bil vpleten Zahovič? Napišite ga spodaj med komentarji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije