REHABILITACIJA

Nogometni zvezdnik trpi neznosne bolečine. Posnetki ne pustijo hladnega nikogar (VIDEO)

Poškodoval si je koleno, med rehabilitacijo pa mora trpeti hude bolečine. Trenutke, ko je bil v bolečini, je delil z javnostjo.
Fotografija: Poškodba kolena mu je za nekaj časa preprečila, da bi zabijal gole. FOTO: Adriano Machado Reuters
Odpri galerijo
Poškodba kolena mu je za nekaj časa preprečila, da bi zabijal gole. FOTO: Adriano Machado Reuters

Če kaj, si športniki ne želijo poškodb. Ne samo, da jih te lahko oddaljijo od tekmovanj, o katerih sanjajo od majhnih nog, ampak jih lahko oddaljijo tudi od sanjskih klubov. S poškodbami se je moral v svoji karieri že večkrat ukvarjati eden največjih nogometnih zvezdnikov, 31-letni Neymar. Zadnja se mu je pripetila na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo leta 2026, na kateri se je brazilska reprezentanca pomerila z urugvajsko. Na tej tekmi si je pretrgal sprednje križne vezi in poškodoval meniskus.

Brazilec je moral skozi težko rehabilitacijo, ki še vedno traja. Na družbenih omrežjih so zaokrožili posnetki njegovega okrevanja. V njih lahko vidimo, da se mora soočiti s hudimi bolečinami.

Ni za pričakovati, da bo Neymar po takšni poškodbi kmalu spet igral. Vprašanje, če bo nared za naslednje južnoameriško nogometno prvenstvo, ki bo potekalo junija in julija prihodnje leto. 

Ima pa nogometaš v času rehabilitacije tudi en velik razlog za zadovoljstvo. Pred nekaj tedni je namreč postal očka hčerkici Mavie. V teh trenutkih potrebuje nekoga, da mu preusmeri misli na lepše stvari in hčerka mu to omogoča.

Neymar trenutno igra za klub Al Hilal, ki domuje v Savdski Arabiji. V to državo je v zadnjih letih odšlo zelo veliko vrhunskih nogometašev. Bogati Arabci so jih tja zvabili z bajnimi denarnimi zneski.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije