TEŽAVE

Karleušinega Vranješa po porno škandalu aretirali

Nastanili so ga v center za ilegalne migrante.
Fotografija: Ognjen Vranješ. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Ognjen Vranješ. FOTO: Instagram

Mukam nekdanjega nogometnega reprezentanta BiH Ognjena Vranješa ni videti konca. V začetku leta je izbruhnil seks škandal, ko je prišlo v javnost, da si je izmenjeval vroča sporočila in besede s srbsko pevko Jeleno Karleušo, nato ga je selektor Robert Prosinečki tudi zaradi te afere nagnal iz reprezentance, prekipelo pa je tudi njegovi ženi Danijeli, s katero se po poročanju srbskih medijev ločujeta.

Vranješa pa so zdaj še aretirali. Prijeli so ga na letališču v Charleroiju, kjer je pristal, ko se je vračal iz Banjaluke. Med pregledom njegovega potnega lista na letališču so opazili, da mu je poteklo dovoljenje za bivanje v Belgiji, ker pa je državljan tretje države, je moral noč preživeti v centru za ilegalne migrante v Steenokkerzeelu.

»Ustavljena oseba je trdila, da je igralec kluba Anderlecht, a ni imela niti enega dokaza, ki bi to potrjeval,« piše v uradnem zapisniku. Vranješa bi lahko takoj deportirali nazaj v BiH, ker pa tedaj ni bilo letov, so ga namestili v center blizu letališča. Iz centra so ga spustili, ko so bili njegovi dokumenti urejeni.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije