STRAŠNO

VIDEO: Gledalci kričali zaradi groze, tekmovalka zaradi bolečin

Sanj o olimpijskih igrah je verjetno konec.
Fotografija: Gaelle Nayo Ketchanke je obležala v hudih bolečinah. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Gaelle Nayo Ketchanke je obležala v hudih bolečinah. FOTO: Zaslonski posnetek

BATUMI – Na evropskem prvenstvu v dviganju uteži v Gruziji je Francozinjo kamerunskega porekla in trikratno evropsko podprvakinjo Gaelle Nayo Ketchanke (30) nekaj trenutkov zatem, ko je v kategoriji do 76 kg v potegu nad glavo dvignila 107 kilogramov, preplavila neznosna bolečina. Njena leva roka je namreč klonila pod težo in se zlomila na dveh mestih, ona pa se je zvrnila po odru.

Iz občinstva je bilo slišati krike groze, njen trener se je v nejeveri in obupu prijemal za glavo, Gaelle pa je kričala v agoniji. Tekmovanje so v živo prenašale televizijske kamere, ki so se od grozljivega prizora obrnile proti francoski ekipi, a so mikrofoni še vedno lovili krike poškodovane športnice, ko so ji skušali zdravniki pomagati. Sanj Francozinje, da bi se naslednje leto udeležila olimpijskih iger v Tokiu je tako verjetno konec, saj je poleg dvojnega zloma roke utrpela tudi izpahnjen komolec.



Pred dnevi smo poročali o podobni nesreči. Ameriška gimnastičarka Samantha Cerio je med vajo na parterju nesrečno doskočila in si zlomila obe nogi. Po grozljivi nesreči je kričala od bolečin, dvorana pa je utihnila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije