NOGOMET

Zaradi Inieste se je podrla tribuna

Na srečo pa je nihče ni skupil huje.
Fotografija: Barcelona's Spanish midfielder Andres Iniesta reacts during the Spanish league football match between Barcelona and Villarreal at the Camp Nou Stadium in Barcelona on May 9, 2018.  / AFP PHOTO / Pau Barrena
Odpri galerijo
Barcelona's Spanish midfielder Andres Iniesta reacts during the Spanish league football match between Barcelona and Villarreal at the Camp Nou Stadium in Barcelona on May 9, 2018. / AFP PHOTO / Pau Barrena

BARCELONA – Precej nenavadna nesreča se je zgodila v Barceloni, ko je med snemanjem televizijske pogovorne oddaje s kapetanom Barcelone Andresom Iniesto popustila začasna lesena tribuna, na kateri se je nagnetlo preveč navijačev, pri čemer se jih je 18 poškodovalo.

Kot poročajo tamkajšnji mediji, sta bila med poškodovanimi tudi dva otroka, na srečo pa je nihče ni skupil huje. Med tistimi, ki so popadali s tribune, jih je 12 poiskalo zdravniško pomoč. Iniesta, ki po sezoni zapušča blaugrano in bo kariero nadaljeval na Japonskem, je z odzivom na družabnih omrežjih zaželel hitro okrevanje vsem, ki so bili udeleženi v nesreči.

»Danes smo doživeli trenutek strahu. Želim sporočiti vsem, ki so bili vpleteni v to, da jim želim hitro okrevanje, in jim pošiljam najboljše želje. Objem za vse vas,« je sporočil 34-letni Iniesta, ki je od leta 2002 za Barcelono odigral 674 tekem, dosegel 57 golov in zbral 142 asistenc.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije