CR7

Ronaldo objavil, da je v Sloveniji in že dobil 4 milijone všečkov

Včeraj je v Slovenijo prišel lastnik petih Zlatih žog ali najboljši nogometaš vseh časov, Portugalec Cristiano Ronaldo.
Fotografija: Danes bomo v Stožicah videli »boga«. FOTO: Stringer Reuters
Odpri galerijo
Danes bomo v Stožicah videli »boga«. FOTO: Stringer Reuters

Ronaldo kljub 39 letom igra še vedno pomembno vlogo v portugalski izbrani vrsti. Tako velike globalne športne zvezde še ni bilo na naših tleh.

image_alt
Ve se, kje je Ronaldo prespal v Sloveniji, poglejte si to evforijo navijačev (FOTO)

Nogometaš, ki ga ljubiš ali sovražiš, vmesne poti ni. Bog in hudič v eni osebi. Mladi so še vedno nori nanj, starejši pa smo že skoraj prepričani, da je res najboljši nogometaš vseh časov.

O Ronaldu je najlepše zapisal naš sodelavec Jernej Suhadolnik

»... sloviti CR7 ne premore zaman dobrih 900 milijonov sledilcev na družbenih omrežjih, saj ljudje niso neumni. V kartoteki ima lovoriki z eura 2016 in premierne lige narodov 2018/19 in pet zmag v ligi prvakov.

Če odmislimo, da je prvi nogometaš, ki je v karieri zaslužil več kot milijardo evrov, prihaja v Stožice živa nogometna legenda – 205 nastopov in 128 golov v majici Portugalske sta absolutna svetovna rekorda.

Rojeni zmagovalec, garač brez primere, profesionalec, perfekcionist in družinski človek, ki rad priskoči na pomoč tudi drugim, je pravi zgled za najmlajše, saj mu prav nič v življenju ni bilo podarjeno.

image_alt
Ronaldo v Ljubljani: Milijarder in nogometni virtuoz bo preizkusil stožiško zelenico

Vsem prej naštetim imenom navkljub Ljubljana še ni videla tako predanega in popolnega nogometaša, kakršen se bo v torek zvečer zoperstavil slovenski reprezentanci.

Če bi se razpletlo kot pred 54 leti za Bežigradom – z golom najboljšega nogometaša na svetu in neodločenim rezultatom –, bi bili zadovoljni tudi Slovenci.«

PREBERITE ŠE -> Živa legenda ​​Cristiano Ronaldo v Ljubljani kot nekoč Eusebio

Cristiano je pred 10 urami na Instagramu objavil, da je v Sloveniji in do zdaj ima 3,652,375 všečkov! Spremljajte, koliko bo končna številka ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije