LJUBEZEN NA KLOPCI

Klopce ljubezni so v Sloveniji postale pravi hit

Priljubljeni projekt Klopce ljubezni za spodbujanje zdravega načina življenja razširjen na 50 priljubljenih izletniških ali razglednih točk in sprehajalnih poti po vsej Sloveniji.
Fotografija: Pohodniki pri klopci ljubezni. FOTO: A.J.
Odpri galerijo
Pohodniki pri klopci ljubezni. FOTO: A.J.

Zadnja klopca pri Stenah svete Ane (PD Ribnica), kjer si pohodniki lahko oddahnejo in uživajo v razgledu, je bila v sodelovanju s PZS Slovenija in nosilcem projekta Klopc ljubezni predana namenu konec oktobra, prav kmalu pa napovedujejo še nove. 

image_alt
Zakaj mislimo, da je z nami nekaj narobe, če smo slabe volje

Z atraktivno nagradno igro, ki traja do 14. junija 2024, se lahko potegujete za Klopco ljubezni za vaš vrt ali balkon. 

Slovenci skrb za zdravje in notranje ravnovesje pogosto iščemo v  hribih. Nekaj čarobnega je v tem, ko smo za naporen pohod nagrajeni s prelepim razgledom.

Tudi iz tega razloga je zaživel projekt Klopce ljubezni, ki ga soomogočajo v zavarovalnici Generali v okviru Programa prednosti Zame.

Na 50 mestih po Sloveniji ob priljubljenih izletniških ali razglednih točkah in sprehajalnih poteh si namreč pohodniki lahko oddahnejo na prav posebnih klopcah.

Klopc ljubezni je vsako leto več, najnovejša se nahaja pri Stenah svete Ane (PD Ribnica). Namen projekta je povezovanje ljudi in spodbujanje k gibanju, v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije pa tudi odgovorno ravnanje do narave. V nagradni igri si z obiskovanjem klopc lahko zagotovite prav svojo Klopco ljubezni za vaš vrt ali balkon.

»S sodelovanjem v projektu Klopce ljubezni smo začeli leta 2018. Kmalu so Klopce ljubezni postale nadvse priljubljene zaradi lepe zgodbe in iskrenega namena ter svojega poslanstva - spodbujanja zdravega načina življenja.

Obiskovanje Klopc ljubezni smo vključili tudi v naš program prednosti Generali ZAME, ki je namenjen ozaveščanju o pomembnosti zdravega življenjskega sloga, vse to ob brezplačnem članstvu.

Člane programa s številnimi ugodnostmi in popusti spodbujamo k zdravemu prehranjevanju, telesni aktivnosti, obisku gora in hribov. Letos pa smo se odločili, da bomo nekoga nagradili prav s svojo Klopco ljubezni,« je povedal David Bembič, direktor podpore strankam v zavarovalnici Generali.

Najnovejša klopca pri Stenah svete Ane. FOTO: A.J.
Najnovejša klopca pri Stenah svete Ane. FOTO: A.J.

Interaktivni album beleži vaše obiske

Klopce ljubezni se nahajajo na  50 lokacijah po Sloveniji. Vsaka je opremljena s QR kodo, z njenim skeniranjem pa ustvarjate svoj personaliziran interaktivni album, ki beleži že obiskane klopce in odkriva tiste, ki jih še niste obiskali.

Klopce ljubezni se namreč nahajajo v objemu neokrnjene narave, zato boste ob njihovem odkrivanju potešili tudi svojo radovednost. So pa v interaktivnem albumu tudi natančna navodila, kako jih poiskati in se odpraviti na dnevni izlet po Sloveniji z družino, s prijatelji, s kužkom ali s kolesom. 

Spoznajte zakaj so Klopce ljubezni tako posebne

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije