UMRLA MED KOLESARJENJEM

Tragična smrt milijonarskega para, ki je delal za priljubljeno športno znamko

Njuno življenje je bil njun hobi. Umrla sta na grozovit način.
Fotografija: Zakonca, 52-letni Christian in 48-letna Michelle Deaton, sta za podjetje Nike delala 23 let. FOTO: Carlo Allegri/Reuters
Odpri galerijo
Zakonca, 52-letni Christian in 48-letna Michelle Deaton, sta za podjetje Nike delala 23 let. FOTO: Carlo Allegri/Reuters

52-letni Christian in 48-letna Michelle Deaton, mož in žena, oba direktorja v športnem velikanu Nike, sta pred štirimi dnevi uživala na specialkah po dolini Nape v Kaliforniji. 

image_alt
Največje napake, ki jih delamo pri vadbi

Prehitel ju je tovornjak, ki je bil naložen z lesom. Med prehitevanjem je s tovornjaka zdrsnil hlod in pod seboj pokopal kolesarja. Christian je umrl na kraju nesreče, njegova žena  Michelle pa še isti dan v bolnišnici.

Poročena sta bila 21 let, Michelle je bila direktorica v EQ Design Studiu Nike in je skrbela za medijsko podobo blagovne znamke Nike. Christian je bil direktor prodaje in podpredsednik uprave v Nike Swimu. Za Nike sta delala 23 let.

Njuno življenje je bilo prepleteno s športom na prvem mestu in delom na drugem. Njuno življenje je bil njun hobi. Ni bilo trenutka, ko tega ne bi izkoristila.

Vedno sta bila pripravljena na nova doživetja, pa naj je šlo za pohodništvo ali kolesarjenje in kajakaštvo. Christian je rad pel in plesal. Igral je kitaro, s prijatelji so se pogosto dobili in poslušali plošče.

Čeprav sta oba imela milijonske pogodbe z Nikom, sta živela nomadsko športno življenje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije