Predstavitvena informacija

Zakaj je Galaxy S24 Ultra naslednji velik korak v mobilni tehnologiji

Galaxy S24 Ultra, najnovejši paradni konj podjetja Samsung, ni le telefon. Je vstopnica v svet napredne mobilne tehnologije, ki se prilagaja vašemu življenjskemu slogu.
Fotografija: Galaxy S24 Ultra prinaša napredno mobilno umetno inteligenco. FOTO: Samsung
Odpri galerijo
Galaxy S24 Ultra prinaša napredno mobilno umetno inteligenco. FOTO: Samsung

Zakaj izbrati telefon Galaxy S24 Ultra? Preprosto, ker vam lahko ponudi več kot samo napravo za komuniciranje.

Začnimo z zmogljivostjo. Galaxy S24 Ultra vas bo navdušil s svojo hitrostjo, zanesljivostjo in odzivnostjo. Ne glede na to, ali gre za brskanje po spletu, igranje mobilnih iger ali urejanje dokumentov, bo Galaxy S24 kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Z napredno tehnologijo procesorja Snapdragon® 8 Gen 3 in prilagodljivimi frekvencami osveževanja zaslona vam bo zagotovil hitro in gladko izkušnjo.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Poleg tega Galaxy S24 Ultra prinaša napredno mobilno umetno inteligenco, ki se prilagaja vašim potrebam in željam. Z Galaxy AIvam telefon ponuja rešitve, ki bodo vašo produktivnost dvignile na višjo raven. Funkcija, ki nam lahko zelo olajša delo, je Pomoč pri zapiskih (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki bistveno izboljša organizacijo in produktivnost. Poganja jo umetna inteligenca in samodejno ustvarja povzetke ter predloge za zapiske, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše zapisovanje misli in idej.

Z uporabo prednastavljenih oblik in preprostim ustvarjanjem privlačnih naslovnic Pomoč pri prepisu (Transcript Assist) zagotavlja, da so vaši zapiski pregledni in lahko dostopni s pomočjo hitrih predogledov.

Hkrati vsem radovednim uporabnikom Galaxy S24 serija predstavlja novo inovativno funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search), ki vam z enim preprostim gibom omogoči takojšen vpogled v rezultate v Googlovem brskalniku. Funkcija uporabnikom omogoča, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprosto gesto na zaslonu (obkroževanje) takoj dostopajo do predmetov, ki so jih obkrožili na zaslonu.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Ena izmed najbolj opaznih lastnosti Galaxy S24 Ultra je njegova kamera. Z naprednim sistemom več leč, ki vključuje ultra širokokotno kamero, teleobjektiv z možnostjo do 100-kratne povečave in glavno kamero z visoko ločljivostjo, Galaxy S24 Ultra omogoča zajemanje izjemno kakovostnih fotografij in videoposnetkov v vseh svetlobnih razmerah.

Galaxy S24 Ultra prinaša tudi estetsko dovršenost, ki jo pričakujemo od vodilnega pametnega telefona. Je prvi telefon Galaxy z okvirjem iz titana, kar povečuje vzdržljivost in življenjsko dobo naprave. Poleg tega je tanjše ohišje telefona Galaxy S24 Ultra omogočilo boljšo izkušnjo na poti in udobnejši oprijem.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

V skupnem seštevku je Galaxy S24 Ultra naslednji velik korak v mobilni tehnologiji. S svojimi naprednimi funkcijami, prilagodljivostjo in estetsko dovršenostjo postavlja nove standarde v industriji pametnih telefonov. Ne glede na to, ali ste ljubitelj tehnologije, navdušen fotograf ali zgolj iskalec elegantnega in zmogljivega pametnega telefona, je Galaxy S24 vreden vaše pozornosti.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

1Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije