ODPRTA KUHINJA

TOP 5 receptov s čokolado, ki jih obožujemo

Če hrepenite po čokoladi in iščete, kaj zares dobrega bi z njo lahko pripravili, je ta zbirka receptov kot naročena za vas.
Fotografija: Čokoladna torta brez jajc (Foto: Midva kuhava)
Odpri galerijo
Čokoladna torta brez jajc (Foto: Midva kuhava)

To so naši najbolj priljubljeni čokoladni recepti, ki nikoli ne razočarajo. Razveselili so že mnoge čokoholike, ki so navdih poiskali prav na našem portalu. Od čokoladne torte, ki je klasika rojstnodnevnih praznovanj, do različice brez moke in takšne brez jajc. Ne moremo pa mimo noro sočnih makovih kock, po katerih prelijemo belo čokolado. Uživajte, dragi naši sladkosnedi!

Ne spreglejte: Vabimo vas na kuharsko delavnico: biskvit za torto in rulado, ki vedno uspe

To pecivo smo vajeni preliti s temno čokolado, a se bela v kombinaciji z limono še prijetneje zapelje okoli brbončic. Pa kako lepe kocke lahko narežemo!

Pred postrežbo simpatično torto okrancljamo z malinami in listi sveže mete. Nikomur, ki bo zagrizel v kos tele čokoladne lepotice, ne bo padlo na pamet, da v njej ni jajc.

Ker jo sestavimo iz zares skromnih sestavin, je trik za njen odlični okus in privlačni videz v malce daljši pripravi. V sladici uživamo šele naslednji dan, saj se morajo oblati zmehčati.

Hitro narejena poslastica, katere glavni adut je to, da se v ustih topi še bolj kot čokolada.

Klasika rojstnodnevnih praznovanj. Recept za čokoladno torto, ki ga iščete!

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije