Predstavitvena informacija

»Znašla sem se pred popolno blokado«

Kolikokrat ste se tudi vi znašli v situaciji, ko ste enostavno morali priznati premoč in ugotoviti, da enostavno nimate več idej?
Fotografija: FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
FOTO: Depositphotos

Ustvarjalnost je eden najbolj kritičnih vidikov našega življenja. Najdemo jo v vsem, kar počnemo, od razmišljanja in učenja do dela in ustvarjanja. Omogoča nam razvoj novih idej, inovativno reševanje problemov in edinstveno izražanje.

Z ustvarjalno blokado se je pred časom spopadala tudi Sanja, 40-letnica z uspešno kariero v oglaševalskem podjetju, kjer so ideje ključno orodje za uspeh. Med svojimi sodelavci je bila znana kot tista »junakinja«, ki je na koncu vedno našla dobro povezavo med različnimi koncepti. Ko si je priznala, da ne najde več iskrice za ustvarjalno in inovativno delo, je pogledala težavi v oči in se lotila reševanja.

Telefoni, ki že danes  premikajo meje domišljije

Novosti najnovejše serije Samsung Galaxy prinašajo novo dimenzijo v profesionalni in vsakdanji ustvarjalni proces. Samsung Galaxy S24 UltraGalaxy S24 in Galaxy S24+ pametni telefoni so vrhunec elegance, vzdržljivosti in zmogljivosti. Spreminjajo vas v umetnike ali iznajdljive poslovneže ter vam omogočajo raziskovanje neznanih ozemelj.

Za več informacij obiščite http://www.samsung.si/.

ZANIMA ME VEČ


Naročnik oglasne vsebine je Samsung

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije