ZAVIJANJE DARIL

VIDEO: Kako najlepše zaviti praznična darila?

Prihaja čas obdarovanj in dobro je poznati načine, s pomočjo katerih bodo vaši darovi popolni po zunanjosti in vsebini.
Fotografija: Ste prepričani, da obvladate zavijanje prazničnih daril? FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Ste prepričani, da obvladate zavijanje prazničnih daril? FOTO: Getty Images

Ste prepričani, da obvladate zavijanje prazničnih daril? Morda boste morali priznati, da ste živeli v zmoti. Kajti obstaja način, ki zagotavlja res popolno zavite darove. Vse se začne s pravilno postavitvijo darila na ovojni papir: namesto, da bi bili robovi darila vzporedni z robom papirja, ga nanj položite pod kotom 45 stopinj. Takšna postavitev je prvi korak do idelnega končnega paketka, ob tem pa še do manjše uporabe ovojnega papirja.

Tehnika, ki jo priporoča The Thelegraph je prikazana tudi v sledečem videoposnetku. Izvira iz Japonske, kjer na takšen način darila zavijajo v trgovskem centru Takashimaya.

Glede na to, da si ga je ogledalo že več milijonov uporabnikov te spletne platforme ni dvoma, da je veliko takšnih, ki bi radi izboljšali tehniko zavijanja. Vsekakor uporaben način. A le, če je darilo pravilne, pravokotne ali kvadratne oblike.

Kaj pa, kadar ni takšno?

Tudi v tem primeru ima You Tube rešitev. V spodnjem videu si poglejte, kako zaviti darila v obliki krogle, plišaste igračke, škatlice v obliki valja in podobna presenečenja.

Namig: obojestranski lepilni trak je vaš velik zaveznik.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije