Predstavitvena informacija

Ekskluzivna steklenica refoška kot darilo in dobro delo

Kar 15 istrskih vinarjev se je združilo v posebni dobrodelni zgodbi. Celoten izkupiček prodaje vina 15 odtenkov Istre 2023 bo namreč namenjen žrtvam avgustovskih poplav.
Fotografija: Dobrodelno vino pripoveduje posebno zgodbo. FOTO: Vinakoper
Odpri galerijo
Dobrodelno vino pripoveduje posebno zgodbo. FOTO: Vinakoper

Žlahtna kapljica je od nekdaj neločljivo povezana z vsemi vrstami praznovanj. Ko se v čarobnem božičnem vzdušju zbere družina, ko izbrana družba prijateljev ali sodelavcev nazdravi še enemu uspešnemu letu, se ob vinu ustvarjajo dragoceni in nepozabni trenutki. Vonj sveže odprte steklenice, okus in arome izbrane spremljave ob božični večerji, pok šampanjca … Vse to nas spominja na ta radostni čas.

In ker je hkrati to tudi čas obdarovanja, je vino lahko tudi skrbno izbran poklon. Naj bo to redka ali posebna izdaja staranega vina ali pa steklenica najbolj priljubljene sorte, ki v notranjosti nosi kup skupnih spominov.

Sicer pa lahko vino podarimo tudi v številnih domiselnih in okusnih kombinacijah, kakršne so pripravili v Vinskem butiku Vinakoper. Njihov darilni program namreč zajema široko paleto izbranih vin in gourmet okusov iz srca Istre. Spojili so jih v pestre kombinacije po okusu in aromah skladnih vin ter kulinaričnih izdelkov domačih lokalnih pridelovalcev.

Istrski vinarji so združili moči. FOTO: Jaka Ivančič
Istrski vinarji so združili moči. FOTO: Jaka Ivančič

Dobrodelno vino 15 vinarjev

Posebno zgodbo v butiku pa pripoveduje dobrodelno vino »15 odtenkov rdeče«. Gre za edinstven in prvi tovrstni projekt v Sloveniji, ki ga je Vinakoper v sodelovanju z DVSI – Društvom vinogradnikov slovenske Istre ter s solidarnostjo in srčnostjo istrskih vinarjev pripravil pred letošnjim martinovanjem.

Pomagate lahko tudi vi

Dobrodelno vino FOTO: Vinakoper
Dobrodelno vino FOTO: Vinakoper
V želji, da tudi sami pomagajo žrtvam letošnjih poplav, so stopili skupaj in pripravili posebno polnitev refoška, katere celotni izkupiček je namenjen dobrodelnosti. Vino z imenom »15 odtenkov rdeče« tako v eni steklenici združuje refošk 15 vinarjev, z nakupom te ekskluzivne serije pa lahko prizadetim v naravni katastrofi pomagate tudi vi.

Vinakoper je sicer poleti v okviru dogodka Dolce Vita že namenil donacijo v pomoč družini kamniškega gasilca, z donacijo ob martinovem pa bodo skupaj s partnerji in lokalno skupnostjo dodatno izrazili svojo podporo in razumevanje ljudem v stiski.

V Vinakopru se tako že veselijo nasmejanih obrazov: tako vseh, ki bodo vino postregli na domači mizi, tistih, ki bodo vrhunsko steklenico dobili v dar, in seveda tudi tistih, ki bodo po strahoviti izkušnji letošnjega poletja prejeli kanček pomoči, predvsem pa praznično sporočilo, da v teh težkih časih niso sami.


Naročnik oglasne vsebine je Vinakoper

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije