PRIČAKUJTE NEPRIČAKOVANO

Kaj nova luna v vodnarju pomeni za vaše astrološko znamenje? Pozor, biki in vodnarji

Luna danes prehaja v znamenje vodnarja. Ta dogodek vas bo spodbudil k nepričakovanemu – a ostanite zvesti sami sebi.
Fotografija: Luna v znamenju vodnarja. FOTO: Getty images
Odpri galerijo
Luna v znamenju vodnarja. FOTO: Getty images

Poznate občutek, ko v trgovini naletite na neljubega sošolca iz srednje šole? Ali pa morda vaš pomivalni stroj nenadoma ne deluje več? Takšnega nelagodja bo v času nove lune v izobilju. Po besedah astrologinje Donne Page se boste želeli izogniti vsemu, pri tem pa se boste počutili nezveste sami sebi.

Kaj nova luna v vodnarju pomeni za vaše znamenje?

Luna gre vsak mesec skozi različne faze, nova luna oz. mlaj pa jo imenujemo takrat, ko je z Zemlje skoraj ni mogoče videti. V astrologiji se vsaka nova luna ujema z drugim znakom zodiaka. Čeprav bo, kot vedno, vplivala na vsa znamenja, Pageeva pravi, da bosta to najbolj občutila vodnar in bik, poroča Women's Health.

Tokrat je mlaj povezan z Uranom, planetom, ki opozarja na nepričakovano. To se sliši slabo, vendar brez skrbi. Samo ne bodite presenečeni, če slučajno naletite na nekdanjo ljubezen ali se vaš šef odloči, da vas nenadoma postavi na vodilno pozicijo. Ti dogodki ne bodo pretresli življenja na Zemlji, bodo pa zagotovo dovolj zanimivi, da bodo pritegnili vašo pozornost.

Hkrati vas bodo odvrnile situacije, v katerih se boste počutili omejene ali nepristne. Morda boste raje izpustili koncert, nad katerim niste tako navdušeni, ali dobro razmislili o situaciji v službi. Če morate biti na delovnem mestu vedno profesionalni – ali se vam zdi, da ste še vedno sposobni biti to, kar ste, ali vam to krade življenjsko energijo? 

Poleg tega boste imeli veliko željo po povezovanju s tistimi ljudmi, ki vas razumejo. Morda boste raje preživeli čas ob mirni večerji z dobrim prijateljem, kot v večji skupini znancev.

Kako bo nova luna v Vodnarju vplivala na preostanek vašega leta?

Prinesla bo nekaj nepričakovanih situacij, kar je dobra priložnost, da izpustite vajeti. Ne poskušajte nadzorovati poteka dogodkov, raje se jim prepustite. Seveda ne morete biti pripravljeni na vse, vendar se lahko naučite biti bolj prilagodljivi.

Naslonite se na svoj pristen jaz. Čeprav se boste občasno počutili kot riba na suhem, vam bo sprejemanje odločitev na podlagi tega, kar je prav – in ne tega, kar počnejo vsi drugi –, pomagalo, da se boste v prihodnosti počutili srečnejše in samozavestnejše.

Preživljanje časa z ljudmi, ki jih imate radi in ki vas resnično razumejo, vam bo pomagalo dobiti močan občutek podpore.

Kdaj bo naslednji mlaj?

Naslednje spremembe lahko pričakujete 10. marca 2024, ko bo luna v znamenju rib. Takrat se boste počutili nekoliko bolj ustvarjalne kot običajno. Za zdaj uživajte v spontanosti – tudi ta ima svoj čar.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije