DUHOVNI NASVET

Bolezni in težave: začarani krog karme se ponavlja iz življenja v življenje

Podzavest nam dostavlja simptome kot sporočila. Pogosto se vzrok skriva v preteklih življenjih.
Fotografija: Začarani krog karme se ponavlja iz življenja v življenje. FOTO: Kharchenko_irina/Getty Images
Odpri galerijo
Začarani krog karme se ponavlja iz življenja v življenje. FOTO: Kharchenko_irina/Getty Images

V življenju se lahko pojavijo težke izkušnje, katerih vzroka ne znamo pojasniti v tem življenju. Pogosto se vzrok skriva v preteklih življenjih. Lahko gre za kronično bolezen, strahove in fobije, težave s težo, zavračanje partnerstva ... Pričevanja ljudi v hipnozi potrjujejo, da večina fizičnih, umskih težav ljudi, alergij, fobij, težav v odnosih izvira v preteklosti.

Toda ko človek sprejme podzavestno sporočilo, povezano s težavo, ni več razloga za bolezen. Lahko ozdravi, če je pripravljen spremeniti določene stvari v življenju. Podzavest nam namreč dostavlja simptome kot sporočila. Ko jih sprejmemo, ni več razloga, da bi jih pošiljala.

Veliko načinov je tudi za odplačilo karme. Najmanj zaželeno za nekdanjega morilca je na primer, da pride nazaj in odplača dolg tako, da ga ubije njegova žrtev. To ničesar ne reši, samo vrti kolo karme. Boljše je odplačilo z ljubeznijo, na primer da mora človek vse življenje skrbeti za dušo, ki ji je nekoč povzročil veliko gorja, na primer za prizadetega otroka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije