ASTROLOGIJA

Astrologinja Lenka: Polna luna je v škorpijonu

Kaj nam prinašjo zvezde?
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Aphelleon, Getty Images
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Aphelleon, Getty Images

Danes ponoči ob 01.47 je polna Luna vstopila v znamenje škorpijona na 4. stopinji, v največji globini podzemnih voda. Za nameček je še v kvadratu z dispozitorjem Plutonom. K sreči se je vse zgodilo ponoči in nismo občutili močnega delovanja.

Zdaj je čas, da se znebimo vsega, kar nas preganja in že dolgo nosimo v sebi. Vsak neuspeh in težke misli v nas rojevajta bolezen, ob strani pa stoji še Pluton. Naj osvoboditev poteka mirno, čeprav je videti, da nas bo vsak čas razneslo in bo uničujoče za vse. 

Prišel je čas, da počistimo, izpustimo, naredimo prostor za vse, kar mora šele vstopiti v naša življenja. Sprejmimo ga z veseljem, z nasmehom in dajmo mu čim več milosti in nežnosti. Kajti ravno temu znamenju škorpijona manjka.

Danes je sreda, Merkurjev dan. In še vedno je retrograden, zdaj počasi stoji in globoko razmišlja v znamenju ovna. Dosegel je severni vozel, kjer se bo jutri, 25. aprila, spremenila v direktno gibanje, vendar zelo počasi.

Po 16. uri bo idealno za nove začetke, odločitve, dogovore in za nove ideje. In samo vozlišče nam daje še večje možnosti, preko katerih lahko ustvarimo še več.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije