PREHRANA

Plusi in minusi priprave obrokov vnaprej: Ni nujno tako zdravo, kot si mislimo

Razmislek o tem, kaj bomo jedli čez teden, je zagotovo smiseln, a naj to ne postane omejujoča obsesija.
Fotografija: Prihranek časa, denarja, stresa in nič zavržene hrane so zagotovo plusi vnaprej pripravljenih jedilnikov. A naj nas ti ne omejujejo preveč. Foto: Shutterstock
Odpri galerijo
Prihranek časa, denarja, stresa in nič zavržene hrane so zagotovo plusi vnaprej pripravljenih jedilnikov. A naj nas ti ne omejujejo preveč. Foto: Shutterstock

V želji po uravnoteženi prehrani, prihranku časa in racionalno napolnjenemu ter kasneje izpraznjenjem hladilniku je razmislek o tem, kaj bomo jedli čez teden zelo smiseln. Tako je vse bolj priljubljen trend meal prep, ki zagovarja, da si vnaprej pripravimo obroke, ki jih bomo uživali čez teden. Gre za to, da v posodice pripravimo surova, na pol pripravljena ali pa že pripravljena živila, ki bodo v prihodnjih dneh naši obroki. 

Preberite več na Onaplus.si

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije