PREPOVEDANO

Pet stvari, ki jih ne smete govoriti goli

Kadar pred njim odvržete vse krpice, se obvezno izogibajte nekaterim pripombam.
Fotografija: Samozavest je v vsakem primeru seksi. FOTO: Nd3000, Getty Images
Odpri galerijo
Samozavest je v vsakem primeru seksi. FOTO: Nd3000, Getty Images

Morda se tedaj, ko pred njim odvržete vse krpice, res ne počutile najbolj sproščeno ter samozavestno, zlasti ne ob prvih priložnostih. A kljub temu se morate izogibati nekaterim pripombam, da ne bi ubili čisto vse strasti. Česa nikoli ne govorite goli?

»Sovražim svoje …«

Samozavest je seksi. Negotovost, zlasti neupravičena, ki izvira iz lepotnih idealov, ki nam jih vsiljuje sodobna družba, žal ni. Vzdržite se tako takšnih pripomb, kajti ne glede na to, da morda niste popolni, ste seksi in privlačni prav takšni, kot ste.

»Ti je všeč moje …«

Vseeno je, kako boste izjavo nadaljevali, iskanje potrditve zunanjega videza nikoli ni dobra pot za lepo spolno izkušnjo. Tako kot prva izjava namreč nakazuje na negotovost, ta pa žal ni privlačna in s takšnim vprašanjem ne boste storili nič drugega, kot nekoga spravili v zadrego.

»Ugasni luč«

Še en znak nezaupanja vase in preobremenjenosti z videzom. Eno je, če želite s pridušeno svetlobo pričarati intimnejše vzdušje, nekaj povsem drugega pa, če se v temi želite skriti. Skrivanje ni seksi.

»Oprosti zaradi mojega ...«

Ne opravičujte se zaradi morebitne fizične »nepopolnosti«. Ste takšni kot ste in za pravega ljubimca najlepši ter neprecenljivi.

»Tega nočeš videti«

Skrivanje delov telesa pred partnerjem je nedopustno. Ne glede na to, na kaj niste najbolj ponosni, spremenite pogled nase in se začnite ceniti. To je namreč pot do odličnega seksa, ne pa prikrivanje posameznih, največkrat namišljenih napak.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije