ZNAKI

Ljubezni je konec: od vlakca norosti do manipulacije

Včasih je to težko prepoznati, zato bodite pozorni na nekaj znakov.
Fotografija: Za ljubezen naj ne bi bilo treba prositi. FOTO: Lightfieldstudios/Getty Images
Odpri galerijo
Za ljubezen naj ne bi bilo treba prositi. FOTO: Lightfieldstudios/Getty Images

Nekateri ljudje se oklepajo partnerskega odnosa, čeprav že ptički na veji čivkajo, da stvari niso takšne, kot bi morale biti. Katerih znakov, ki napovedujejo konec ljubezni, ne smete prezreti?

Vlakec norosti

Ko je vaš odnos čustveno nenehno napet in se počutite kot na vlakcu smrti, ko enkrat drvite vse do nebes, potem pa spet strmoglavite na zemljo, se utrudite. Odnos naj bi vas polnil, ne izčrpaval, nekaj lepih trenutkov ne odtehta bolečine, ki sledi.

Dolgčas

Odnos se lahko reši pred monotonijo, ampak za to sta potrebna dva. Sami se ne morete večno truditi, življenje pa je prekratko, da ga ne bi živeli v skladu s svojimi potrebami. Če vidite, da se stvari ne spremenijo, jih ne zavlačujte.

Manipulacija

Kadar partnerja na takšen ali drugačen način manipulirata drug z drugim, da dobivata pozornost, je čas, da se ustavita in iskreno vprašata samega sebe, ali se lahko sprejmeta takšna, kot sta.

Ljubezen na zahtevo

Ko vas nekdo ljubi, vam ni treba prositi za ljubezen. Takšen človek si bo vzel čas za vas in vas poskušal osrečiti. Če tega ni v odnosu, je morda čas za slovo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije