Predstavitvena informacija

Erekcija – težave z erekcijo lahko izginejo v 21 dneh

Po uradnih podatkih ima težave z erekcijo vsak drugi moški med 40. in 70. letom starosti. V tem članku ne bomo dolgovezili o vzrokih za težave, ampak vam bomo pomagali s pomočjo vprašalnika oceniti resnost motenj erekcije in predlagali najboljše načine za njihovo odpravo. Težave z erekcijo so namreč rešljive, a se v vsaki fazi rešujejo drugače.
Fotografija: FOTO: DTM Natura
Odpri galerijo
FOTO: DTM Natura

Imate težave z erekcijo, kar ovira vaše spolno življenje? Ne obupujte – ta težava prizadene 50 % moških po 40. letu starosti. Ko boste prebrali ta članek, pa boste v prednosti pred večino, saj boste spoznali vse rešitve za te težave. Nekatere so zelo preproste, vam pa lahko povrnejo spolni nagon, ki ste ga imeli v mlajših letih.

Za začetek naštejmo 8 najpogostejših vzrokov za težave z erekcijo:
  1. Stres ali utrujenost
  2. Alkohol ali droge
  3. Jemanje zdravil
  4. Slaba samopodoba oz. strah pred neuspehom
  5. Debelost
  6. Depresija
  7. Težave s partnerjem
  8. Anksioznost
Popolnoma jasno je, da večina moških v srednjih in starejših letih v Sloveniji na lastni koži pozna vsaj nekaj zgoraj omenjenih vzrokov. A ne glede na to ne obupujte – s pomočjo strokovnjakov na tem področju smo sestavili preprost vprašalnik (6 vprašanj), s pomočjo katerega bomo skupaj ocenili resnost vaše težave in vam predlagali rešitev zanj.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Na vprašalnik odgovarjajte pozorno in po pravici, izberite odgovor, ki opisuje vaše stanje v zadnjih 6 mesecih, in na koncu seštejte točke:

1. Za koliko zgornjih vzrokov za težavo z erekcijo bi rekli, da so značilni za vas (stres in utrujenost, alkohol ali droge, . jemanje zdravil, slaba samopodoba, debelost, depresija, težave s partnerjem, anksioznost)?

a. 7-8 vzrokov – 1 točka
b. 5-6 vzrokov – 2 točki
c. 3-4 vzroki – 3 točke
d. 1-2 vzroka – 4 točke
e. 0 vzrokov – 5 točk
 
2. Kakšna je vaša samozavest, ko pomislite na spolne odnose oz. na to, ali boste lahko dobili erekcijo in jo obdržali?

a. Zelo majhna (večinoma se bojim, da erekcije ne bom dosegel) – 1 točka
b. Majhna – 2 točki
cZmerna – 3 točke
d. Velika – 4 točke
e. Zelo velika (nikoli niti ne pomislim, da ne bi dosegel erekcije) – 5 točk
 

>> Če ne želite nadaljevati z anketo, saj nikoli nimate težav z erekcijo, kliknite tukaj in preverite, kako lahko še bolje zadovoljite svojo partnerko <<


3. Kadar vam je ob spolni stimulaciji uspelo pridobiti erekcijo, kako pogosto je bila erekcija primerna za penetracijo? 

a. Skoraj nikoli (tudi če dosežem erekcijo, je penis vedno premehek za spolni odnos) – 1 točka
b. Občasno (v manj kot 50 % je penis dovolj trden za spolni odnos) – 2 točki
c. Včasih (v 50 % je penis dovolj trden za spolni odnos) – 3 točke
d. Večinoma (v več kot 50 % je penis dovolj trden za spolni odnos) – 4 točke
e. Skoraj vedno ali vedno – 5 točk 

4. Ko ste začeli s spolno aktivnostjo, kako pogosto vam je uspelo obdržati erekcijo po tem, ko ste prodrli v partnerico ali partnerja? 

a. Skoraj nikoli (seks skoraj nikoli ni možen) – 1 točka
b. Občasno (v manj kot 50 % mi uspe obdržati erekcijo) – 2 točki
c. Včasih (v približno 50 % mi uspe obdržati erekcijo) – 3 točke
d. Večinoma (v več kot 50 % mi uspe obdržati erekcijo) – 4 točke
e. Skoraj vedno ali vedno – 5 točk

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura

 
5. Kako težko med penetrativnim spolnim odnosom obdržite erekcijo do zaključka? 

a. Izredno težko (skoraj nikoli mi ne uspe) – 1 točka
b. Zelo težko (večinoma mi ne uspe) – 2 točki
c. Težko (v 50 % mi uspe obdržati erekcijo do zaključka) – 3 točke
d. Dokaj težko (večinoma mi uspe, a ne vedno) – 4 točke
e. Brez težav – 5 točk
 
6. Kako pogosto ste bili zadovoljni s spolnim odnosom v zadnjih 6 mesecih? 

a. Nikoli – 1 točka
b. Občasno (v manj kot 50 %) – 2 točki
c. Včasih (v približno 50 %) – 3 točke
d. Večinoma (v več kot 50 %) – 4 točke
e. Skoraj vedno ali vedno – 5 točk

Čestitke, ankete je konec, zdaj seštejte točke ter spodaj preverite trenutno resnost vaših motenj erekcije in seveda zraven še predlagane rešitve.

27–30 točk: Brez motnje erekcije
Z veliko gotovostjo lahko trdimo, da nimate motenj erekcije in da so tiste zelo občasne težave le posledica bolj stresnega dneva ali večje utrujenosti organizma. Ne priporočamo vam uporabe »sredstev ali vaj za spodbuditev erekcije«, saj v tej fazi niso potrebna in bi z njihovo uporabo lahko naredili sebi škodo na dolgi rok. Če boste v prihodnje vseeno menili, da se je stanje poslabšalo, lahko spet izpolnite anketo in primerjate odstopanje.

21–26 točk: Blaga motnja erekcije
Gre za začetno fazo motenj erekcije, fazo, v kateri je možno težave najbolj preprosto in najhitreje zajeziti ter rešiti težavo na naraven način. Trenutno ste v fazi, kjer med vzburjenjem telo občasno ne pošlje več zadostnih količin krvi v spolni organ, zato se včasih zgodi, da ne morete doseči erekcije med vzburjenjem ali pa ta hitro uplahne.

Priporočamo vam uporabo obližev za izboljšanje erekcije, ki so najmanj invazivna rešitev za težave z erekcijo, poleg tega pa vsebujejo 100-odstotno naravne sestavine in nimajo nobenih stranskih učinkov. Delujejo enako kot nikotinski obliži – obliž nalepite na svoje telo (ramo, biceps ali prsi) in ga pustite delovati 24 ur. V teh 24 urah bo obliž prek kože v vaše telo dovajal naravne sestavine, ki znanstveno dokazano pospešujejo krvavitev med vzburjenjem, spodbujajo hormone in poskrbijo, da je penis v erektilnem stanju večji in trši. Sestavine dovajate v telo postopoma in počasi – vsak dan stari obliž snamete in namestite novega ter postopek ponavljate vsaj 30 dni.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Najbolj kakovostni in najbolj znani obliži za erekcijo pri nas so zagotovo obliži X-core, ki jih lahko naročite na spletni strani Xcore (kliknite tukaj) ali pa kar pri nas prek obrazca na koncu tega članka. 1 škatlica obližev vsebuje 30 obližev in zadostuje za 1 mesec uporabe, kar bi v tej fazi moralo biti dovolj. Če menite, da je vaša težava vseeno bolj resna, se lahko brezskrbno odločite tudi za akcijo 2 + 1 gratis, pri kateri po ceni 2 škatlic prejmete 3 škatlice za 3 mesece.
 

Več o tej rešitvi si lahko preberete TUKAJ.


15–20 točk: Zmerna motnja erekcije
Ta faza se imenuje tudi »vmesna faza«, kjer motnje erekcije niso več zgolj blage, hkrati pa tudi niso še preveč trdovratne. V vmesni fazi pogosto obstaja možnost, da moški ob dejanskih razlogih za težave z erekcijo razvije še psihološke razloge, saj ni več zadovoljen s svojo izvedbo v postelji. To pa lahko hitro privede do preskoka v eno od dveh resnejših faz. Zato je treba ukrepati takoj.

V tej fazi najpogosteje 100-odstotno naravni izdelki niso več dovolj učinkoviti ali pa bi bilo odpravljanje težav z njimi preveč dolgotrajno. Zato priporočamo uporabo izdelkov, ki sicer temeljijo na naravnih sestavinah, a vsebujejo tudi sestavine z znanimi poživljajočimi in vazodilatacijskimi lastnostmi, ki omogočajo hitrejšo in boljšo absorpcijo vseh sestavin.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Svetovali bi vam uporabo španskega gela Excite, ki je kot EU izdelek klinično preizkušen, testiran in nima stranskih učinkov, zato že več let slovi kot najboljši izdelek za izboljšanje erekcije na trgu. Njegovo delovanje je lokalno, kar pomeni, da ga pred spolnim odnosom nanesete na spolni organ in po nekaj minutah ste pripravljeni za akcijo, brez zdravil ali nevarnih tablet. Odlično je tudi to, da ga lahko naročite od slovenskega dobavitelja na spletni strani Excite (kliknite tukaj) ali pa prek telefonske številke 07 600 3005 oz. obrazca na dnu te strani.

Če ste imeli 19-20 točk, bo za vas verjetno dovolj že 1 izdelek Excite, saj ga boste koristili le po potrebi. Če pa ste imeli 15-17 točk, morda vseeno razmislite o akciji z večjim številom stekleničk Excite, saj jih lahko dobite po precej nižji ceni, kot če naročate eno po eno.
 

Več o tej rešitvi si lahko preberete TUKAJ.


9–14 točk: Resna motnja erekcije
Gre za zelo resno fazo, ki je še kot zadnja rešljiva brez zdravnikov, operativnih posegov ali injekcij. Vendar morate zagotovo ukrepati takoj, sicer boste verjetno kmalu to možnost izgubili, saj je ta faza kratka in pogosto moški iz nje hitro preidejo v zadnjo fazo s hudo motnjo erekcije, kjer pa sami sebi več ne morejo pomagati.

Tudi v fazi resne motnje erekcije se seveda lahko najprej odpravite na posvet k zdravniku, urologu ali psihologu, če se pri tem ne počutite nelagodno. A mi se bomo kot obljubljeno osredotočili na diskretno rešitev v varnem zavetju vašega doma.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Žal v tej fazi večinoma težave ni več možno rešiti samo s preparati, ampak je potrebna kombinacija preparatov in vaj za izboljšanje erekcij. Vaje niso zapletene, vendar jih morate izvajati redno, do vidnega izboljšanja. V sodelovanju s strokovnjaki in dobavitelji smo za vas pripravili presenečenje – ob naročilu izdelkov prek obrazca na koncu tega članka vpišite svojo e-pošto in brezplačno boste prejeli tudi e-knjigo z vajami v slovenskem jeziku, ki vam bodo pomagale vrniti tisti mladostniški zagon med rjuhami in potrebno trdnost vašemu spolnemu organu.

Kar je v tej fazi zelo pomembno, je to, da kombinirate vse 3 možne rešitve: dnevni vnos naravnih sestavin, ki pospešujejo prekrvavitev in spodbujajo hormone; uporabo preparata za izboljšanje erekcij pred spolnim odnosom; izvajanje vaj nekajkrat tedensko (po 15-30 minut dnevno). S kombinacijo teh treh rešitev imate dobre možnosti, da boste svoje težave z erekcijo rešili sami, hitro in brez stranskih učinkov.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Kot kombinacijo vam svetujemo uporabo obližev X-core, za vnos naravnih sestavin za izboljšanje erekcije, gela Excite, ki je super učinkovit ojačevalec erekcije med spolnim odnosom, in izvajanje vaj, ki jih boste brezplačno prejeli po svojem naročilu. Če vam finančno stanje to dovoljuje, vam svetujemo 3-mesečno terapijo (3x Excite + 3x X-core), sicer pa boste izboljšanje skoraj zagotovo videli tudi že po 1 mesecu (1x Excite + 1x X-core). Za naročilo lahko pokličete na slovensko telefonsko številko 07 600 3005 ali pa izdelke naročite prek varnega obrazca na koncu tega članka.
 

Več o obližih X-core lahko preberete TUKAJ, o gelu Excite pa TUKAJ.


6–8 točk: Huda motnja erekcije
Žal ste že v fazi najhujših motenj erekcije, kjer vam naravni preparati, individualne vaje ali preparati za izboljšanje erekcij verjetno ne bodo več pomagali. Nujno zberite pogum za posvet z osebnim zdravnikom, specialistom urologom ali psihologom, saj vaše stanje lahko nakazuje tudi na resnejše zdravstvene težave. Ne pozabite – nikakor niste eden od redkih s to težavo, 50 % vaših vrstnikov ima enake težave, le da jih ne omenjajo. In brez strahu – erektilna disfunkcija je v veliko primerih rešljiva tudi v tej fazi.

FOTO: DTM Natura
FOTO: DTM Natura


Kot obljubljeno vam v sodelovanju s strokovnjaki in dobavitelji ponujamo ekskluzivno možnost oddaje naročila kar prek naše spletne strani. To storite z izpolnitvijo spodnjih polj, izbiro željenega paketa in klikom na gumb »Potrdi naročilo«. Za več informacij in pomoč pa lahko pokličete na telefonsko številko 07 600 3005:

 

 


Naročnik oglasne vsebine je DTM Natura

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije