V RESTAVRACIJI

Zna navdušiti privržence: Trump se je presrečni natakarici podpisal na majico (VIDEO)

Natakarico je razveselil tudi s podpisom, ki ga je dal na njeno roko. Neko drugo osebo pa je razveselil s pico.
Fotografija: Trump se ne predaja in želi biti spet predsednik ZDA. FOTO: Evelyn Hockstein, Reuters
Odpri galerijo
Trump se ne predaja in želi biti spet predsednik ZDA. FOTO: Evelyn Hockstein, Reuters

Predsedniška kampanja Donalda Trumpa za prihajajoče predsedniške volitve je v polnem teku. Ta nekdanji ameriški predsednik, ki se bo prihodnje leto potegoval za drugi predsedniški mandat, je po poročanju Sky Newsa obiskal eno izmer restavracij v Iowi. Kot lahko vidimo na posnetku, ki ga je delila britanska medijska hiša, je navdušil svoje privržence. Še posebej eno pripadnico nežnejšega spola.

V videu vidimo, kako se je Trump rokoval z obiskovalci restavracije. Najbolj je razveselil žensko v beli kratki majici, ki se ji je podpisal na majico in roko. Kot je zapisano v videu, gre za natakarico. Trump je v videu razveseli še nekoga s pico, ki mu jo je podelil.

Vdor v sinov račun

Trumpovi privrženci pa sicer v teh dneh ne morejo biti popolnoma mirni. Verjetno je marsikateremu izmed njih postalo vroče, ko je na profilu Donalda Trumpa ml. na družbenem omrežju X prebral, da je Donald Trump umrl. Kot smo že poročali, je bilo v seriji objav na profilu Trumpovega sina navedeno, da je njegov oče umrl in da bo sam kandidiral na prihajajočih ameriških volitvah.

Po poročanju BBC-ja, ki se sklicuje na Trumpovo organizacijo, se je zgodil vdor v profil. Neželene izjave so že izbrisali.

Trumpu in njegovim privržencem pa skrbi povzroča tudi sojenje. Ameriški predsednik med letoma 2016 in 2020 bo namreč moral sesti na zatožno klop zaradi obtožb poskusov sprevračanja rezultatov zadnjih predsedniških volitev. Sojenje se bo začelo 4. marca prihodnje leto, torej še pred predsedniškimi volitvami, ki bodo 5. novembra.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije