NI SE SPREMENIL

Zadel milijone in naslednji dan kot običajno odšel v službo

Britanec kljub bogastvu še naprej naročnikom dostavlja izdelke iz trgovine, s partnerico bosta tudi ostala v stari hiši, le kakšno potovanje si bosta privoščila.
Fotografija: Jonny še vedno igra loto. FOTO: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Jonny še vedno igra loto. FOTO: Guliver/getty Images

Kaj bi storili, če bi na loteriji zadeli štiri milijone evrov? Večina bi najprej dala odpoved v službi, a ne Britanec Jonny Johnston, ki je dan po tem, ko je izvedel novico, ki bi mu lahko spremenila življenje, oblekel uniformo ter naročnikom v dežju dostavljal naročene izdelke iz lokalne trgovine. Jonny je 4,3 milijona evrov zadel že pred meseci, a se njegovo življenje ni niti malo spremenilo. 

Njegova partnerica si želi na križarjenje po Karibih. FOTO: Guliver/getty Images
Njegova partnerica si želi na križarjenje po Karibih. FOTO: Guliver/getty Images

»To sem potisnil nekam v zadnji del možganov, sploh ne razmišljam o tem, da sem milijonar. V službo hodim kot običajno, še vedno igram tudi loto, s partnerico živiva v isti hiši in najdaljše potovanje, na katerem sem bil v življenju, je še vedno Škotska,« v smehu pove Johnston, ki pa v prihodnje vseeno načrtuje kakšno potovanje, zato si namerava kmalu urediti prvi potni list.

Partnerica eno stvar obžaluje

Tudi njegova partnerica Christina Williams, ki prav tako še vedno dela kot računovodkinja v lokalnem podjetju, je povsem zadovoljna s tem, da ne zapravljata vse povprek, obžaluje le eno stvar: »Žal mi je, da nisem hčerke peljala na koncert Taylor Swift. Vstopnice so stale 800 evrov in mislila sem si, da toliko pa ne dam. Enostavno sem pozabila, da bi si jih lahko privoščila brez težav.« 

Toda Jonny milijonov vendar ne namerava do konca življenja pustiti na banki. Poleg prvega potovanja zunaj meja domovine, Christina si močno želi na križarjenje po Karibih, si bo privoščil nov avto, enemu od odraslih otrok pa bo kupil traktor. Tudi daril je bilo med božičnimi prazniki pod smrečico več, Christina pa si je med drugim privoščila usnjene škornje, za katere je odštela 500 evrov, in modno torbico priznane blagovne znamke.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije