POMOTA

Tri metre trave 8100 evrov

Prepričan je bil, da je kupil vilo. Izkazalo se je, da je kupil ničvreden pas.
Fotografija: Strašno preplačana travica. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Strašno preplačana travica. FOTO: Facebook

Američan z juga Floride je bil prepričan, da se mu je končno nasmehnila sreča – da mu je na spletni dražbi uspelo kupiti hišo zgolj za 9100 dolarjev (8100 evrov).

No, v resnici je strašansko preplačal 30 centimetrov širok in tri metre dolg kos zemlje, ki ni vreden več kot 50 dolarjev. Kerville Holness še nikoli ni sodeloval v dražbi na spletu, zato je bil osupel, ko je zagledal vilo v kraju Spring Lake. Oddal je ponudbo, ne da bi podrobneje prebral, za kaj gre. Potem ko je zmagal, je od sreče poletel do nebes, a je tudi kmalu strmoglavil. Izkazalo se je, da je nasedel spletni šali.
Zemljišče, ki ga je kupil na dražbi, je obkroženo. FOTO: Facebook
Zemljišče, ki ga je kupil na dražbi, je obkroženo. FOTO: Facebook

Kerville želi nakup razveljaviti, trdi, da so bile fotografije zavajajoče. »To je bila prevara. Nikjer ni bilo zapisano, da gre zgolj za tanek pas, čeprav bi to lahko naredili. Lahko bi jim iz maščevanja dal podreti garažo, ker je zdaj na mojem zemljišču, a kaj bi mi to koristilo?« se sprašuje Kerville. Ker je na spletni strani pisalo, da zemljišče ni zazidljivo, pa ima zelo malo možnosti, da bo dobil denar nazaj. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije