JASNOVIDEC NAPOVEDAL

Bodite pripravljeni: svetu grozi nova pandemija

Tako je vsaj prepričan jasnovidec, ki je med drugim napovedal smrt britanske kraljice in vojno v Ukrajini. Brazilec pravi, da lahko ZDA naslednje leto pričakujejo napad, ki bo veliko hujši od tistega leta 2001.
Fotografija: Nov smrtonosni virus naj bi prišel izpod ledu okrog južnega tečaja. FOTO: Anna Filipova, Reuters
Odpri galerijo
Nov smrtonosni virus naj bi prišel izpod ledu okrog južnega tečaja. FOTO: Anna Filipova, Reuters

Šestintridesetletni Brazilec Athos Salome je prepričan, da vidi v prihodnost, saj da je pravilno napovedal že mnoge velike dogodke zadnjih let, denimo pandemijo covida-19, smrt britanske kraljice Elizabete II., vojno v Ukrajini ter zmagovalca svetovnega nogometnega prvenstva. Za lokalne medije je samooklicani Nostradamus 21. stoletja delil nekaj napovedi, kaj nas čaka v naslednjem letu, in čeprav iz njih veje kanček optimizma, vse le ne bo šlo povsem gladko.

Zase pravi, da je Nostradamus 21. stoletja. FOTO: Instagram
Zase pravi, da je Nostradamus 21. stoletja. FOTO: Instagram

Salome je denimo napovedal izbruh nove pandemije, zakrivili pa naj bi jo smrtonosni virusi, ki za zdaj še mirujejo v ledu na Antarktiki, ko se bo ta vedno bolj topil, pa bodo prišli na površje in okužili človeštvo. »Virus bo prišel z južnega tečaja in zavzel svet, proti njemu pa se bomo borili dlje, kot si lahko kdo predstavlja,« pravi Brazilec, ki obenem prinaša tudi dobre novice: »Strokovnjaki bodo končno razvili zdravilo za covid-19, in sicer iz alg, saj vsebujejo ogromno hranil, mineralov in vitaminov.« Njegove napovedi pa ne zadevajo le zdravja, naslednje leto naj bi se namreč v Ameriki, na območju 51, kjer naj bi, kot verjamejo mnogi, ameriška vojska že desetletja skrivala razbitine neznanega letečega predmeta ter celo ostanke vesoljcev, odprl poseben predor, ki je pravzaprav portal v neki drugi svet. Ko se bo ta portal odprl, pravi jasnovidec, bo ljudem omogočil potovanje skozi različne dimenzije časa in prostora.

»Kar je skrito tam spodaj, je tako mogočno, da lahko spremeni življenje, kot smo ga poznali do zdaj,« je prepričan novodobni Nostradamus, ki pa še posebno grozljivo leto napoveduje Američanom: »ZDA bo nekdo izdal in napadel. Napad načrtujejo že dlje in veliko hujši bo od 11. septembra 2001. V ozadju nove epizode bosta dva voditelja in to bo začetek tretje svetovne vojne.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije