IMA SESTRO DVOJČICO

Voditeljici Bojani je pred meseci umrla pomembna oseba, nato je umrla še sama

Vzrok njene smrti ostaja uganka. Družila se je tudi z veliko svetovno zvezdnico Kim Kardashian.
Fotografija: Slika z Bojaninega pogreba FOTO: Antonio Ahel/ataimages/pixsell 
Odpri galerijo
Slika z Bojaninega pogreba FOTO: Antonio Ahel/ataimages/pixsell 

Pred dnevi je Srbijo pretresla smrt znane televizijske voditeljice Bojane Janković (prej Nikolić), ki je zaslovela kot voditeljica Pinkove oddaje City. Kot smo že poročali, so Bojano našli mrtvo v stanovanju v Beogradu. Zakaj je umrla, je še uganka, so pa znane nekatere druge zanimive podrobnosti v zvezi z njenim življenjem.

Po poročanju srbskega portala espreso.co.rs je preminula voditeljica decembra lani doživela veliko izgubo. Umrla ji je mama. Ta je bila po poročanju portala poleg njene sestre dvojčice njena največja opora. Smrt mame je Bojano zagotovo zelo pretresla. Zelo težko pa je zdaj sestri, ki je v zelo kratkem času doživela dve veliki izgubi.

O Kim Kardashian je imela dobro mnenje

Preminula voditeljica Bojana se je po poročanju portala blic.rs pred časom družila tudi z Američanko Kim Kardashian, ki velja za eno izmed oseb z največ sledilci na instagramu (363 milijonov jih je imela v času pisanja tega članka). »Bila sem v New Yorku in sem jo spoznala prek skupnih prijateljev,« je po poročanju omenjenega portala Bojana dejala pred časom in dodala, da je Kim »čudovita, skromna, nevsiljiva ženska«.

Po poročanju portala espreso.co.rs je imela Bojana z glasbenikom Ognjenom Jankovičem dve hčerki.

image_alt
Znano voditeljico Bojano našli mrtvo v stanovanju

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije