PO GROZLJIVIH FOTOGRAFIJAH

Pogrešana lepa Nemka naj bi bila živa! To je razkrila njena mama in pozvala na pomoč

22-letna Nemka je bila ena od žrtev, ki se je na krvavo soboto udeležila festivala Nova. Hamasovci so tam izvedli krvavi pohod, v katerem so pobili okoli 260 civilistov.
Fotografija: Shani Louk. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Shani Louk. FOTO: Instagram

Pogrešana Nemka Shani Louk, za katero so mislili, da jo je Hamas na sobotnem festivalu brutalno umoril, naj bi bila živa. Informacija je iz Palestine dosegla njeno mamo, zato je pristojne pozvala na pomoč, poroča Daily Mail.

22-letna Nemka je odrasla v Izraelu (ima nemški potni list) in se je na krvavo soboto udeležila festivala Nova. Hamasovci so tam izvedli krvavi pohod, v katerem so pobili okoli 260 civilistov.

image_alt
Zadnji ples prelepe Nemke: Hamas jo je slekel in iznakazil ob krikih Alah je velik (VIDEO)

Kmalu po dogodku so na družbenih omrežjih zaokrožile fotografije, ki so prikazovale nezavestno in precej razgaljeno Shani Louk, naloženo na prtljažnik terenskega vozila. Ob njej so bili teroristi Hamasa, ki so nepremično telo dekleta razkazovali kot nekakšno trofejo.

Njena mama Rocarda Louk je zdaj za nemški Bild dejala: »Imamo dokaz, da je Shani živa, ampak ima resne poškodbe glave in je v kritičnem stanju. Vsaka minuta je kritična. Čim prej jo moramo spraviti iz Gaze.«

Na pomoč je pozvala nemško vlado in dejala, da je to njen obupan klic na pomoč celotni Nemčiji.

Na družbenih omrežjih krožijo tudi eni od zadnjih srečnih trenutkov Loukove. Plesala je v skupini, se smehljala, potem pa so teroristi vdrli na območje in izvedli masaker.

Zadnji njen posnetek je, kako negibna, zvita v čuden položaj, leži na terenskem vozilu. Družina je na podlagi prepoznavnih tetovaž in pričeske potrdila, da je na terencu njihova hči.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije