PUSTOLOVSKI PARK

Odlična novica za oboževalce slavne lutke: napoveduje se Barbi svet

Prihodnje leto naj bi se v Arizoni odprl Mattelov pustolovski park.
Fotografija: Oboževalci ikonične lutke so navdušeni. FOTO: Mike Blake, Reuters
Odpri galerijo
Oboževalci ikonične lutke so navdušeni. FOTO: Mike Blake, Reuters

Trenutno najbolj vroča filma v ameriških kinodvoranah sta Oppenheimer in Barbika, slednji v režiji Grete Gerwig dobiva dodaten zagon zaradi poplave kritik konservativnih komentatorjev, ki jih moti domnevna propaganda za Kitajsko, poveličevanje LGBTQ in poniževanje koncepta moškosti.

Komična zgodba o barbiki je prve dni predvajanja v ameriških kinodvoranah prinesla 155 milijonov dolarjev, kar je rekord za film, ki ga je režirala ženska. Oboževalci slavne lutke pa so navdušeni, že kmalu se namreč obeta pravi Barbi svet: prihodnje leto naj bi se v Glendalu v ameriški zvezni državi Arizona odprl (prvi) Mattelov pustolovski park.

Z najsodobnejšo hologramsko tehnologijo

Obiskovalci bodo lahko uživali v roza pijači na strehi tretjega nadstropja hiše, ki bo ponujala slikovit razgled na park, in se podali v garderobno omaro, kjer Barbi z najsodobnejšo hologramsko tehnologijo oživi, da bi pomagala pri ustvarjanju ultimativne kombinacije oblačil.

Mattelov pustolovski park ne bo posvečen le ikonični barbiki, ampak bo slavil še druge ameriške znamke igrač in bo, kot pravijo, kraj za podoživljanje najljubših stvari iz otroštva, tudi prek interaktivnih izkušenj, akcijski svet bo vabil s dirkanjem s Hot wheels, z Lokomotivčkom Tomažem in prijatelji pa se bodo obiskovalci podali na lov na zaklad. »Da bi ikonične blagovne znamke oživili, nismo varčevali, prepričani smo, da bodo navduševale obiskovalce vseh starosti.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije