ZDA

Melania Trump nekatere vznemirila s temi besedami (VIDEO)

Načrtuje vrnitev v Belo hišo?
Fotografija: Melania Trump med pogovorom za Fox News. FOTO: Youtube, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Melania Trump med pogovorom za Fox News. FOTO: Youtube, posnetek zaslona

Nekdanja prva dama Melania Trump je te dni v svojem prvem intervjuju po odhodu iz Bele hiše januarja 2021 sporočila, da bi njen soprog Donald Trump lahko postal novi predsedniški kandidat. Intervju za Fox News je začela s kritiko aktualnega predsednika Joeja Bidna, ki se je v Belo hišo vselil bo porazu njenega moža. Na vprašanje, kaj meni o razmerah v državi, je nekdanja prva dama dejala, »da je žalostno videti, kaj se dogaja« in da »se mnogo ljudi muči in trpi«.

Na vprašanje, kaj meni o Washingtonu, mestu, ki ga je njen mož označil za mlako, je glavno mesto ZDA, kjer se nahaja Bela hiša, pohvalila in dejala, da ji je »zares všeč« in da je »uživala v življenju v Beli hiši«.

»Biti prva dama ZDA je največja čast. Menim, da smo veliko dosegli v štirih letih. Uživala sem v skrbi za Belo hišo. To je bil moj dom nekaj časa. Bil je privilegij, da sem lahko živela tukaj,« je dejala.

Na vprašanje voditelja, ali bo Bela hiša še kdaj njen dom, je odgovorila: »Nikoli ne reci nikoli.« Liberalce je s to izjavo najverjetneje vznemirila.

Nekdanja prva dama ZDA je komentirala tudi dejstvo, da je med bivanjem v Beli hiši ni bilo na naslovnici revije Vogue, kar je desetletja stara tradicija, ki se je nadaljevala lani, ko je naslovnico prejela Jill Biden. »Oni so pristranski in imajo na naslovnici le tiste, ki so jim všeč. Mislim, da Američani to vidijo. To je bila njihova odločitev, jaz pa moram narediti veliko pomembnejših stvari, in to sem storila v Beli hiši« je še povedala.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije