BIZARNO

Izpoved žene partnerja Britanke: Tudi jaz bi skočila z ladje

Britanko, ki je preživela 10 ur v morju, je podprla žena njenega partnerja.
Fotografija: Kay Longstaff se je prepirala s partnerjem, nato pa končala v vodi. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Kay Longstaff se je prepirala s partnerjem, nato pa končala v vodi. FOTO: Facebook

PULJ, LONDON – Zgodba o 46-letni Britanki Kay Longstaff, ki je padla (oziroma po pričevanjih nekaterih gostov z jahte skočila) v morje in tam preživela 10 ur, dokler je ni rešila hrvaška obalna straža, dobiva nadaljevanje. Kay je, kakor pravijo gostje in posadka ladje Norvegian Star, ki je plula med Hrvaško in Italijo, ves dan močno pila in se prepirala s svojim partnerjem, 43-letnim Craigom Raymentom. Medtem ko se nekateri na Hrvaškem jezijo, da jih bo pijana Britanka stala veliko denarja, pa je Kay podprla nekdanja žena njenega partnerja Kelly Rayment. Za britanske medije je povedala: »Če bi bila jaz na ladji z njim, bi hotela oditi na vsak način z nje. Craig ni preveč prijazen, kadar se napije. To, da je šel na ladjo, je recept za katastrofo.« Kelly in Craig sta živela skupaj v Španiji, po nizu prepirov pa se ločujeta.

Kay Longstaff v pogovoru za HRT po rešitvi. FOTO: Stringer/Reuters
Kay Longstaff v pogovoru za HRT po rešitvi. FOTO: Stringer/Reuters

Prijatelji Kay, ki dela kot stevardesa za zasebno letalsko družbo, opisujejo kot zabave željno in družabno osebo, ki ne zamudi nobene priložnosti za ponočevanje. Italijanska policija preiskuje, ali je Kay sama skočila v vodo. Ta je sicer reševalcem povedala, da je padla v vodo, preživela pa da je tudi zaradi joge. Grela se je tudi tako, da je pela. Craig jo je iskal več ur po ladji, preden so prižgali alarm, da je padla v vodo.

Potem ko so Kay rešili, so jo zaradi posledic akutnega stresa odpeljali v puljsko bolnišnico, kjer je noč preživela na zaprtem oddelku psihiatrije, naslednji dan pa so jo zaradi velikega zanimanja medijev odpustili pri zadnjih vratih. Zdaj je že odpotovala v Italijo.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije