HAMASOV ZLOČIN

Dejanja čistega zla: »To ni vojna, to je masaker. Vidite pobite dojenčke, matere, očete ...« (FOTO in VIDEO)

Judovsko skupnost napadlo okoli 70 pripadnikov Hamasa, general izraelske vojske to opisal kot »pokol, ki so ga zagrešili teroristi«.
Fotografija: Našli so 200 trupel. FOTO: Violeta Santos Moura Reuters
Odpri galerijo
Našli so 200 trupel. FOTO: Violeta Santos Moura Reuters

Na jugu Izraela, v kibucu Kfar Aza, so odkrili več kot 200 trupel, piše RIA Novosti. Med pobitimi naj bi bilo celo okoli 40 otrok, po neuradnih podatkih naj bi nekaterim malčkom odsekali glave ... Med požganimi hišami in uničenimi avtomobili so ležala trupla Izraelcev in vojakov Hamasa, medtem ko so izraelski vojaki odnašali mrtve.

image_alt
Ura odbila, Hamas jih je zasul z raketami, število žrtev narašča iz ure v uro (VIDEO)

Hamas je mesto napadel v zgodnjih torkovih jutranjih urah. Vojaki trenutno odnašajo trupla, pravijo, da je »vonj po smrti« čutiti povsod.

Vidite dojenčke, matere, očete, poglejte, kako so jih teroristi pobili

Natančno število žrtev še ni znano, saj trupla še zbirajo in preštevajo. To skupnost je napadlo okoli 70 pripadnikov Hamasa, general izraelske vojske pa je to opisal kot »pokol, ki so ga zagrešili teroristi«.

»Vidite dojenčke, matere, očete v njihovih spalnicah, v njihovih zavetiščih, vidite, kako so jih teroristi pobijali. To ni vojna, to ni bojišče. To je masaker, to je terorizem,« je dejal izraelski generalmajor Itai Veruv. »Nekaterim žrtvam so odrezali glave,« je dodal.

»Česa takega še nisem videl v življenju. To je nekaj, kar smo si predstavljali, ko smo razmišljali o usodah naših starih staršev v Evropi in drugod. To ni nekaj, kar se dogaja v novejši zgodovini,« je izpostavil. 

Biden napade Hamasa označil za dejanja čistega zla

Ameriški predsednik Joe Biden je danes komentiral dogajanje v Izraelu in napade pripadnikov palestinskega gibanja Hamas označil za dejanja čistega zla. Ponovno je zagotovil, da ZDA stojijo ob strani Izraelu in mu bodo pomagale pri obrambi pred terorizmom. »Edini razlog za obstoj Hamasa je, da pobija Jude. Pobijali so dojenčke, celotne družine, mlade, ki so slavili mir na glasbenem festivalu. Grozijo, da bodo pobili talce. Njihova žeja po krvi prinaša v spomin najhujša dejanja Islamske države in obuja boleče spomine na tisočletje antisemitizma in genocida Judov,« je povedal predsednik ZDA.

image_alt
Zadnji ples prelepe Nemke: Hamas jo je slekel in iznakazil ob krikih Alah je velik (VIDEO)

FOTO: Violeta Santos Moura Reuters
FOTO: Violeta Santos Moura Reuters

FOTO: Ilan Rosenberg Reuters
FOTO: Ilan Rosenberg Reuters

FOTO: Violeta Santos Moura Reuters
FOTO: Violeta Santos Moura Reuters

FOTO: Violeta Santos Moura Reuters
FOTO: Violeta Santos Moura Reuters

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije